Γιάννης Φιλιππόπουλος: “Κυρία Δούρου, μπορείτε να με κοιτάξετε στα μάτια;”

“Έχω βαρεθεί την ευθυνοφοβία στην Ελλάδα. Στην ιστορία δεν είχε υπάρξει ποτέ τόσο δειλός πρωθυπουργός. Αυτός και το συνάφι του. Κυρία Δούρου, μπορείτε να με κοιτάξετε στα μάτια”;

Ο κύριος Γιάννης Φιλιππόπουλος στην περσινή τραγωδία στο Μάτι, που όσα χρόνια κι αν περάσουν κανείς μας δεν θα ξεχάσει, έχασε τα δυο του παιδιά και τους γονείς του.

Ήταν τα δίδυμα κοριτσάκια, η Σοφία και η Βασιλική.

“Έχω βαρεθεί την ευθυνοφοβία στην Ελλάδα. Στην ιστορία δεν είχε υπάρξει ποτέ τόσο δειλός πρωθυπουργός. Αυτός και το συνάφι του.

Κυρία Δούρου, μπορείτε να με κοιτάξετε στα μάτια”;

23/7/2019Γιάννης Φιλιππόπουλος. Πατέρας των διδύμων, γιος των παππουδων. Έχω βαρεθεί την ευθυνοφοβία στην Ελλάδα. Στην ιστορία δεν είχε υπάρξει ποτέ τόσο δειλός πρωθυπουργός. Αυτός και το συνάφι του.Κυρία Δούρου, μπορείτε να με κοιτάξετε στα μάτια;

Gepostet von Angelos Kontos am Dienstag, 23. Juli 2019

Στη μνήμη των δύο κοριτσιών, θα κατασκευαστεί ένα ψυχαγωγικό πάρκο εντός του χωριού Μαυρολιθάρι ,”Το πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής”.

Όπως αναφέρει ο αδελφικός του φίλος, Άγγελος Κοντοθάνος:

“Ο Ιούλιος μπήκε και δυστυχώς δεν φέρνει καλές αναμνήσεις πια. Μας φέρνει στο μυαλό την τραγική Δευτέρα 23/7/2018 ,όταν και σταμάτησε ο χρόνος για δεκάδες οικογένειες και εκατοντάδες σπίτια.

Ποιος αλήθεια μπορεί να ξεχάσει εκείνη την ημέρα; Ποιος μπορεί να ξεχάσει -μεταξύ άλλων – τα δίδυμα κοριτσάκια, τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου, που χάθηκαν στην αγκαλιά των γενναίων παππούδων τους,της γιαγιάς Σοφίας και του παππού Φιλίππου;

Εμείς εκεί ψηλά στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, καθώς και οι τρεις γενιές Φιλιππόπουλου ήταν φίλοι και συχνοί επισκέπτες του χωριού μας.

Στη μνήμη των κοριτσιών, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους,ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών διοργανώνει πανελλήνιο έρανο ώστε να κατασκευαστεί ένα ψυχαγωγικό πάρκο εντός του χωριού ,”το πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής”.

Δικαιούχος : Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών 
Τράπεζα Eurobank
Swift : ERBKGRAAXXX
IBAN : GR2402600340000730200997561″

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ κανένα θύμα εκείνης της ημέρας, αλλά και να αγωνιστούμε για την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: