“Γενική Απεργία, Όλοι στο Δρόμο” – Γιγαντοπανό για την απεργία της 18ης Φλεβάρη από εργαζόμενους στο Υπουργείο Ανάπτυξης (ΦΩΤΟ)

Από την “καρδιά του κτήνους”, ένα από τα κομβικά υπουργεία του κρατικού μηχανισμού, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στην Ομοσπονδία Συλλόγων του τ. Υπ. Ανάπτυξης στέλνουν το δικό τους μήνυμα: την ημέρα της Γενικής Απεργίας, να είμαστε όλοι στο δρόμο!

Τα σωματεία σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα βρίσκονται στην τελική ευθεία των ετοιμασιών για την αυριανή απεργία. Από την “καρδιά του κτήνους”, ένα από τα κομβικά υπουργεία του κρατικού μηχανισμού, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στην Ομοσπονδία Συλλόγων του τ. Υπ. Ανάπτυξης στέλνουν το δικό τους μήνυμα: την ημέρα της Γενικής Απεργίας, να είμαστε όλοι στο δρόμο! Με ένα εντυπωσιακό πανό που ανάρτησαν στην πρόσοψη του υπουργείου, μήκους 35Χ2 μέτρα διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους και παρότρυναν συναδέλφους και κάθε εργαζόμενο να πλημμυρίσει αύριο το κέντρο της Αθήνας και κάθε πόλης όπου πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις.

Στην υπενθύμιση για την αυριανή απεργία, το ΔΣ ενός εκ των Συλλόγων αναφέρει:

“Συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργία αύριο Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.

Όταν υποθηκεύονται μέχρι το 2070 τουλάχιστον τα συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα, δεν υπάρχουν διλήμματα αν θα απεργήσουμε ή όχι.

Δεν υπάρχουν υπεκφυγές τύπου «αδυναμίας προσέλευσης», άδειες κλπ.

Υπάρχει μόνο η απεργία και η προσπάθεια να παρευρεθούμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις!”

Αν κρίνουμε από τη γενικότητα του συνθήματος, οι εργαζόμενοι εκεί σκοπεύουν να ξαναστείλουν το μήνυμα από το ιστορικό κτίριο της Κάνιγγος.

Εμπρός λοιπόν, στις 18 Φλεβάρη να σειστεί η Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: