“Φιλανθρωπικό” ξέπλυμα χρυσαυγιτών από τον Αχιλλέα Μπέο στο Βόλο

To μόνο σίγουρο είναι πως οι χρυσαυγίτες και οι ιδέες τους δεν ανήκουν στο “Ράφι της αγάπης”, αλλά μονάχα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τον τύπο με τα κατορθώματά του, ούτε προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η συναναστροφή του με τα ναζιστικά κατακάθια της Χρυσής Αυγής. Εν προκειμένω, η πρόκληση ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς προσκλήθηκαν στα εγκαίνια βιβλιοθήκης – αναγνωστηρίου για την υποστήριξη 22 παιδιών που ζουν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, οι βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ηλίας Παναγιώταρος.

Φωτογραφήθηκαν μάλιστα καμαρωτοί κάτω από την επιγραφή του σωματείου «Το ράφι της αγάπης», σε ένα ενσταντανέ εξαιρετικά ειρωνικής σημειολογίας. Όλα αυτά παρουσία του δημάρχου, των προέδρων του σωματείου, του ορφανοτροφείο και της Φιλόπτωχης αδελφότητας της πόλης, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς πλην ορισμένων εκπροσώπων του τοπικού τύπου. Παρών χωρίς να αντιδράσει ήταν κι ένας δημοτικός σύμβουλος του Σύριζα, ο Νίκος Χαυτούρας, που αργότερα απομακρύνθηκε και φέρεται ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία.

To μόνο σίγουρο είναι πως οι χρυσαυγίτες και οι ιδέες τους δεν ανήκουν στο “Ράφι της αγάπης”, αλλά μονάχα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Με πληροφορίες από pressproject

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: