Φασιστοειδή πέταξαν αυγά στα γραφεία του ΚΚΕ στο Καματερό

“Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα εμποδίσουν τη δράση μας.”

Οι βανδαλισμοί σε γραφεία του ΚΚΕ έχουν γίνει εδώ και πολλούς μήνες συχνό φαινόμενο, κι έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας πόσο ενοχλεί τα φασιστοειδή η παρουσία των κομμουνιστών. Αυτή τη φορά οι θρασύδειλοι “περιορίστηκαν” στο να πετάξουν αυγά στην ΚΟΒ Καματερού του ΚΚΕ, και μάλιστα από μακριά και φορώντας κουκούλες. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, όπως το συνηθίζουν, μέσα στο σκοτάδι σαν τους κλέφτες. Η ΚΟΒ εξέδωσε ανακοίνωση όπου δηλώνει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει τον αγώνα της, κόντρα στις προσπάθειες εκφοβισμού από φαιά υποκείμενα που δεν τολμούν να βγουν στο φως της ημέρας:

«Δηλώνουμε ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα εμποδίσουν τη δράση μας. Η πρωτοπόρα δράση των κομμουνιστών στους χώρους δουλειάς και στις εργατικές-λαϊκές γειτονιές, όπως και του Καματερού, απ’ ό,τι φαίνεται τους ενοχλεί γιατί στοχεύει το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά», τονίζει η ΚΟΒ Καματερού.

«Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα, όπως κάνει το Κόμμα μας, εδώ και παραπάνω από έναν αιώνα, να παλεύουμε για την υπόθεση της εργατικής τάξης, για να ανοίξει ο δρόμος για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, του σοσιαλισμού-κομμουνισμού».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: