Εσείς είστε τίποτε εξαρτημένοι από τα 800 ευρώ ή προκομμένοι σαν την Τούνη;

Οι απόψεις της θα είχαν μικρή σημασία, αν δεν αποτελούσαν παρά ένα lifestyle απόηχο της μόνιμης φιλελέ προπαγάνδας για “τεμπέληδες που περιμένουν επιδόματα”.

Σαν να μην έφτανε η πανδημία και οι χουντικές απαγορεύσεις συναθροίσεων πάνω από τα κεφάλια μας, έχουμε και τις βαθυστόχαστες παρεμβάσεις στάρλετ ασαφούς επαγγελματικής ιδιότητας σχετικά με την πανδημία και τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων στη διάρκεια του νέου λοκντάουν. Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Τούνη, που βρήκε ακόμα μια ευκαιρία να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, όχι με τις συνήθεις δραστηριότητές της στα ΜΚΔ, αλλά με τη διεκτραγώδηση της προσωπικής της εμπειρίας με τον ιό, που “την οδήγησε σε καραντίνα το 15Αυγουστο”, ένα ανθρώπινο δράμα που μετά βίας χωράει ο νους, με αποτέλεσμα πλέον, όπως υποστηρίζει να έχει ανοσία “για 7 μήνες”. Κάποια γατάκια επιστήμονες ακόμα ερίζουν για τη διάρκεια της ανοσίας, όταν οι επιδημιολογικές απαντήσεις ήδη υπάρχουν δια στόματος ειδικών. Ίσως μάλιστα μια συνεργασία Τούνη – Κυρανάκη να είναι η λύση για την ανθρωπότητα, αφού ως γνωστόν η επιστημονική κοινότητα έχει αποδειχτεί κατώτερη των περιστάσεων.

Το τμήμα της δήλωσης που ξεσήκωσε βέβαια τις περισσότερες αντιδράσεις αφορά στα 800 ευρώ για τα οποία “χαίρονται οι τεμπέληδες”, σε αντίθεση προφανώς με προκομμένους επιχειρηματίες, όπως τουλάχιστον – αν καταλαβαίνουμε από τη φράση “έχω ρούχα” – όπως δηλώνει η ίδια. Οι απόψεις της θα είχαν μικρή σημασία, αν δεν αποτελούσαν παρά ένα lifestyle απόηχο της μόνιμης φιλελέ προπαγάνδας για “τεμπέληδες που περιμένουν επιδόματα”, αλλά και μια παραλλαγή των όσων εκστόμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για “εξαρτημένους από το μισθό τους”, ανίκανους προφανώς να γίνουν πετυχημένα αφεντικά.

Σκεφτείτε τώρα έναν κόσμο που η Τούνη και η κάθε Τούνη θα έπρεπε όντως να εργάζονται και να ζουν με το αντίστοιχο των 800 ευρώ το μήνα. Είναι απολύτως στο χέρι μας να τον φτιάξουμε.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: