Εργατικό δυστύχημα σε μέρα απεργίας – Νεκρός Αλβανός εργάτης έπεσε από οικοδομή στο Βόλο

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 67χρονο εργολάβο και διενεργούν προανάκριση για να διαλευκάνουν τις αιτίες, που προς το παρόν παραμένουν άγνωστες. Αυτό που φαίνεται βέβαιο, ωστόσο, είναι ότι δε λήφθηκαν ποτέ τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τα οποία θα είχαν κρατήσει τον 41 χρονο εργάτη στη ζωή.

Ένας εργάτης 41 χρονών, αλβανικής καταγωγής, βρήκε τραγικό θάνατο χτες, πέφτοντας στο κενό από οικοδομή, όπου γίνονταν εργασίες μόνωσης. Ο εργάτης έπεσε στο οδόστρωμα κι άφησε την τελευταία του πνοή πριν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 67χρονο εργολάβο και διενεργούν προανάκριση για να διαλευκάνουν τις αιτίες, που προς το παρόν παραμένουν άγνωστες. Αυτό που φαίνεται βέβαιο, ωστόσο, είναι ότι δε λήφθηκαν ποτέ τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τα οποία θα είχαν κρατήσει τον 41 χρονο εργάτη στη ζωή. Μια εξέλιξη που γίνεται ακόμα πιο τραγική, αν λάβει κανείς υπόψη πως έλαβε χώρα ανήμερα της πανεργατικής απεργίας, που αφορά -μεταξύ άλλων- τις συνθήκες εργασίας και τα μέτρα ασφαλείας των εργατών.

Με πληροφορίες από το Magnesianews

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: