ΕΛ.ΑΣ. το μεγαλείο σου… – “Δεν κρατούσε όπλο, αλλά το γάντι του…” λέει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

“Δεν ήταν αυτό που νομίζετε…” Όλοι περίμεναν πως η εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. θα φερόταν στον συνάδελφό της με το γάντι. Όχι όμως πως θα βάφτιζε και το όπλο του γάντι…

Όλοι γνώριζαμε κατά βάθος πως η εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ.: οποιαδήποτε εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.) θα φερόταν με το γάντι στους αστυνομικούς (σ.σ.: οποιουσδήποτε αστυνομικούς) για το περιστατικό (σ.σ.: οποιοδήποτε περιστατικό) που διερευνούσε. Κανείς όμως δεν είχε φανταστεί όμως πως η έκθεση θα βάφτιζε γάντι το όπλο που φαίνεται να κρατάει ένας αστυνομικός της Ομάδας Δράση.

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, το ΒΗΜΑ όμως έχει εσωτερική πληροφόρηση και μας παρουσιάζει την εκδοχή – συμπέρασμα της έρευνας. Ο αστυνομικός εντοπίστηκε και λέει κατηγορηματικά πως κρατούσε τα γάντια του, κάνοντας νόημα στον οδηγό για την πορεία που θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. (το μεγαλείο σου), με την ανάλυση της φωτογραφίας και του βίντεο (εν τω μεταξύ δεν υπάρχει καμία φωτό, απλώς λήψη στιγμιοτύπου από το βίντεο), όπου το αντικείμενο αλλάζει “σχήμα” και μοιάζει με μικρό ύφασμα που ανεμίζει

Το έγκυρο ρεπορτάζ, με την εσωτερική πληροφόρηση, λέει επίσης πως η μηχανή κινήθηκε όντως προς εκείνη την κατέυθυνση -μολονότι δεν υπήρχαν, βεβαιωμένα, πολίτες-διαδηλωτές προς αυτό το σημείο- και ότι αυτό πιστοποιείται και από άλλες μαρτυρίες -προφανώς από άλλους αστυνομικούς.

Δεν ξέρουμε αν η νέα τακτική της ΕΛ.ΑΣ. είναι να βαφτίζει το κρέας ψάρι και να αλλάζει όνομα στα αντικείμενα -όπως έκαναν πχ οι ήρωες του κινηματογραφικού Κυνόδοντα του Λάνθιμου. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε να μην αρχίσουν οι αρχές να βαφτίζουν ως “πληκτρολόγιο” τα γκλομπ πχ, και αναμένουμε σχετικό διαφωτιστικό δημοσίευμα από τα -γνωστά και μη εξαιρετέα- Hoaxes.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε πάλι το σχετικό βίντεο -με τους γείτονες να χειροκροτούν ειρωνικά και να γιουχάρουν τους αστυνομικούς- και το επίμαχο σημείο στο 1.38.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: