Έξω τα σκουπίδια από τη Φυλή, μαζί με το ΧΥΤΑ και η Χρυσή Αυγή (VIDEO)

Η αστυνομία έκανε έλεγχο στοιχείων και πέταξε κρότου λάμψης στο ψαχνό. Αλλά παρά την υψηλή προστασία, οι φασίστες δεν μπόρεσαν να καταθέσουν στεφάνι.

Σωματεία και φορείς μαζί με κατοίκους του δήμου Φυλής παρεμπόδισαν την παρουσία και την κατάθεση στεφάνων από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.

Με συνθήματα όπως: «Έξω τα σκουπίδια από τη Φυλή, μαζί με το ΧΥΤΑ και η Χρυσή Αυγή», απαίτησαν να αποχωρήσουν οι φασίστες από το χώρο. Τελικά, κάτω από την αποφασιστική στάση του κόσμου οι φασίστες δεν κατέθεσαν στεφάνι.

Σοβαρές ευθύνες για την παρουσία των χρυσαυγιτών έχει η δημοτική αρχή, που εκλέχτηκε με τη στήριξη της ΝΔ και η οποία τώρα στηρίζεται ουσιαστικά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη του συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια τους στις επικείμενες εκλογές.

Σοβαρές ευθύνες έχει και η κυβέρνηση για την επέμβαση των δυνάμεων της ΟΠΚΕ με χειροβομβίδες κρότου λάμψης ενάντια στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Μάλιστα η στάση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα προκλητική, καθώς πριν την εκδήλωση και εντελώς αναίτια επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στοιχείων σε κόσμο που ήταν στην πλατεία.

Επιπλέον, πολίτες κατήγγειλαν ότι χρυσαυγίτες της περιοχής που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιχείρησαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, αμέσως μετά, κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης με την προστασία της Αστυνομίας.

Από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: