«Είμαστε όλοι στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ» – Βούλιαξε η Λάρυμνα από την αποφασιστικότητα εργατών και λαού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το μεγάλο συλλαλητήριο στη Λάρυμνα από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και το λαό της περιοχής (πάνω από 300 φορείς δίνουν το «παρών») έδωσε μια ακόμα ηχηρή απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για την απόλυση όλων των εργατών, το ξεσπίτωμα των οικογενειών τους που μένουν στους οικισμούς και το μαράζωμα των τοπικών κοινωνιών.

Μεγάλο συλλαλητήριο στη Λάρυμνα από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και το λαό της περιοχής, οι οποίοι έδωσαν ακόμη μία ηχηρή απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για την απόλυση όλων των εργατών, το ξεσπίτωμα των οικογενειών τους που μένουν στους οικισμούς και το μαράζωμα των τοπικών κοινωνιών.

Με παρακαταθήκη το μεγαλειώδη αγώνα που δίνουν δύο χρόνια τώρα ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση και τα σωματεία τους δηλώνουν αποφασισμένοι όσο ποτέ να δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος. «Από τα σπίτια και τις εργασίες μας δεν πρόκειται να βγούμε», δηλώνουν, στέλνοντας στα σκουπίδια τα κυβερνητικά τελεσίγραφα. Στο πλευρό τους στέκεται ολόκληρη η τοπική κοινωνία γύρω από το εργοστάσιο της Λάρυμνας, αλλά και των υπολοίπων περιοχών που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Δίπλα τους η εργατική τάξη και ο λαός ολόκληρης της χώρας, με συνδικάτα, συλλόγους, φορείς και εργαζόμενους από την στερεά την Εύβοια την Αττική να δίνουν το «παρών» στο συλλαλητήριο.

«Εμείς τα παιδιά των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είμαστε εδώ…αγωνιζόμαστε μαζί τους με το κεφάλι ψηλά…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το ΚΚΕ είναι εδώ όπως πάντα, στο πλευρό της εργατικής τάξης, των εργατών της ΛΑΡΚΟ. Στο άτιμο πόλεμο απαντάμε με πόλεμο και αλληλεγγύη», σημείωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε στο συλλαλητήριο.

Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με το ψήφισμα και την ομόφωνη απόφαση όλων των σωματείων και όλων των συμμετεχόντων να κατέβουν στην Αθήνα για να βουλιάξει το Σύνταγμα το Σάββατο 26 Φλεβάρη, μέρα που ήδη εκατοντάδες σωματεία από όλη την Αττική έχουν ανακοινώσει την απόφασή τους.

Δείτε αναλυτικά στο πλούσιο ρεπορτάζ του 902.gr :

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: