Έγιναν λαγός, για να αποκτήσει ευρω-ασυλία ο Λαγός – Με Καραμανλίδικα κόλπα το ευρωψηφοδέλτιο της ΧΑ

Κάποτε ο Αχ. Καραμανλής έβαζε ως όρο να ξεκινά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες με το δικό του όνομα, από το Κ. Τώρα οι χρυσαυγίτες αντιγράφουν τα κόλπα της “Δεξιάς Πολυκατοικίας” για να κερδίσει ευρω-ασυλία ο Λαγός

Ο αστικός μύθος λέει πως κάποτε στις Σέρρες, ο Αχιλλέας Καραμανλής -αδελφός του Κωνσταντίνου- έβαζε ως υποχρεωτικό όρο να ξεκινάει από αυτόν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό. Κι επειδή οι υποψήφιοι μπαίνουν με αλφαβητική σειρά, αυτό σήμαινε πως δε θα έμπαινε κανείς υποψήφιος που θα είχε την ατυχία να ξεκινά το επίθετό του από κάποιο προπορευόμενο γράμμα.

Τώρα οι χρυσαυγίτες αντιγράφουν τα κόλπα της “δεξιάς πολυκατοικίας” και παρουσιάζουν ένα κολοβό ψηφοδέλτιο με 23 άτομα, που όλως τυχαία ξεκινά από το γράμμα Κάπα, για να φαίνεται ψηλά το επίθετο του Λαγού. Τα υπόλοιπα τα αντιγράφουμε από το σχόλιο στο σημερινό Ριζοσπάστη.

Το ευρωψηφοδέλτιο που ανακοίνωσε η ναζιστική Χρυσή Αυγή έχει 23 υποψηφίους, ενώ προβλέπονται μέχρι 42. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν είχαν άλλους, γι’ αυτό δεν έβαλαν. Παρατηρώντας όμως καλύτερα τα ονόματα, που ανακοινώθηκαν με αλφαβητική σειρά, διαπιστώνει κανείς το εξής …παράδοξο: Το επίθετο του πρώτου ξεκινάει από «Κ» και του τελευταίου από «Ψ»! Δηλαδή, δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος που το επίθετό του να ξεκινάει από γράμμα πριν το «Κ». Με τον τρόπο αυτό, ο Λαγός, για τον οποίο πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες, εμφανίζεται δεύτερος στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της εγκληματικής οργάνωσης και άρα είναι ευκολότερο να τον «σταυρώσει» κανείς. Για να το πούμε αλλιώς, είναι αδύνατο να μην τον εντοπίσει και να μην τον ψηφίσει, όπως άλλωστε επιδιώκουν οι ναζί, για να εκλεγεί και προστατευτεί με την ασυλία του ευρωβουλευτή, τώρα που πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης. Οι εγκληματίες ναζιστές παίρνουν τα μέτρα τους, για να προστατεύσουν ηγετικά στελέχη από τις ποινές που θα τους επιβάλλει το δικαστήριο, με βάση τα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, που συνδέουν τα εγκλήματά τους με τη ναζιστική ιδεολογία τους. Ο λαός πρέπει να τους στείλει στον αγύριστο. Να μη γίνουν οι εκλογές κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις δολοφονίες, το ρατσισμό, τις επιθέσεις σε εργάτες και μετανάστες, σε κομμουνιστές συνδικαλιστές. Να πάρει απάντηση η Χρυσή Αυγή και στην κάλπη από τους εργαζόμενους και το λαό, με ισχυρό ΚΚΕ, γκρεμίζοντας τους φασίστες από την τρίτη θέση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: