Έφοδος της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ – Ύποπτα παιχνίδια με το άσυλο, εν όψει Πολυτεχνείου

Λίγες μέρες πριν την πορεία του Πολυτεχνείου, αρχίζει να στήνεται το γνωστό σκηνικό, με πολλαπλή στόχευση που περιλαμβάνει ασφαλώς και το Πανεπιστημιακό Άσυλο. Η σκηνοθεσία είναι κακής ποιότητας, αλλά αυτό δεν αλλάζει πολλά ως προς την ουσία και τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος.

Λίγες μέρες πριν την πορεία του Πολυτεχνείου, αρχίζει να στήνεται το γνωστό σκηνικό, με πολλαπλή στόχευση που περιλαμβάνει ασφαλώς και το Πανεπιστημιακό Άσυλο -καθώς η κατάργησή του ήταν διακηρυγμένος στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η σκηνοθεσία είναι κακής ποιότητας, αλλά αυτό δεν αλλάζει πολλά ως προς την ουσία και τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος.

Σήμερα το πρωί, δυνάμεις της ΕΛΑΣ μπήκαν στο υπόγειο του κτιρίου της ΑΣΟΕΕ και η… “έρευνά” τους απέφερε ως καρπούς μερικά άδεια μπουκάλια, κράνη και κοντόξυλα, τα οποία παρουσιάστηκαν ως τρομερά ευρήματα και πειστήρια τρομερών πράξεων. Η επιχείρηση είχε τη σύμφωνη γνώμη της Πρυτανείας, ενώ θεωρητικά έγινε κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών-πληροφοριών…

Η δημοσιογραφική κάλυψη του ΑΝΤ-1 είναι για γέλια και για κλάματα και περιλαμβάνει: “χιούμορ” για τους φοιτητές που έχουν κράνη για να μην τους έρθουν τα βιβλία στο κεφάλι, εκτιμήσεις με ύφος ειδήμονα για τον αιφνιδιασμό ως κρίσιμο στοιχείο για αυτές τις επιχειρήσεις, και μια μάλλον ακούσια ομολογία, καθώς ο ανταποκριτής αναφέρεται στην αστυνομία, μιλώντας στο πρώτο πληθυντικό…

Αυτό είναι το λιγότερο, είναι όμως και αυτό κομμάτι της επιχείρησης δημιουργίας κλίματος, που εκτός από την ΕΛΑΣ περιλαμβάνει και τα πρόθυμα παπαγαλάκια της. Το βασικό είναι η μεθόδευση κατά του Πανεπιστημιακού Ασύλου, με την επέμβαση της ΕΛΑΣ και τις “ανώνυμες πληροφορίες”, και μάλιστα, λίγες μέρες πριν την πορεία του Πολυτεχνείου, που ενοχλεί φανερά πλέον το μαύρο μπλοκ της αντίδρασης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: