Έχετε πέντε λεπτά να σας μιλήσω για τον αυνανισμό; – Ψήφοι και σπερματοζωάρια από το Σταύρο Θεοδωράκη (VIDEO)

Η δύναμη είναι στην παλάμη, ενημερώνει τους νέους ψηφοφόρους ο αρχηγός του Ποταμιού.

Η νεολαία βρέθηκε δικαιολογημένα ίσως, λόγω του πλήθους των νέων ψηφοφόρων στις φετινές εκλογές, στο επίκεντρο της προεκλογικής καμπάνιας όλων λίγο – πολύ των κομμάτων. Εκείνο που επιχείρησε όμως παντοιοτρόπως να πάρει το χρίσμα του κατεξοχήν νεανικού κόμματος, ήταν το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, που όσο η κοίτη του στενεύει, τόσο περισσότερες στιγμές γραφικότητας μπολιασμένες με φιλελέδικη επιχειρηματολογία μας χαρίζει. Μετά το ράπερ που μας είπε να το “πάρουμε προσωπικά μπρο” και το σποτ που χυδαία παρουσίασε τους συνταξιούχους ως βαμπίρ που απομυζούν τον πλούτο που παράγει η νεολαία, ήρθε η σημερινή δήλωση του αρχηγού του Ποταμιού κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος να μας υπενθυμίσει την τεράστια απώλεια που θα σήμαινε ο πολιτικός αφανισμός του κόμματος για τη σάτιρα στη χώρα.

O Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν, θέλοντας να απευθυνθεί ειδικά στους νέους, αποφάσισε να τους θυμίσει συνειρμικά την αγαπημένη τους μονήρη απασχόληση, συγκρίνοντας την ψήφο με το ανθεκτικότερο σπερματοζωάριο (καταδικάζουμε όποιον σκέφτηκε πως κι ο Σταύρος προέκυψε από το επιτυχέστερο μεταξή 250 εκατομμυρίων):

Ο τιτάνας της επικοινωνίας είπε επί λέξει:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ειδικά στους νέους. Για να γεννηθούμε, ένα σπερματοζωάριο δεν δείλιασε, έφυγε μπροστά, δεν έμεινε να κοιτούν τι κάνουν τα άλλα. Ξεκίνησε και τελικά τα κατάφερε. Αποφάσισέ το λοιπόν. Μην μείνεις πίσω, ψήφισε».

Δε θα σχολιάσουμε το απόσπασμα ούτε από βιολογικής, ούτε από φεμινιστικής πλευράς. Θα πούμε μόνος πως αν ο Σταύρος ελπίζει πως η ψήφος θα πάει σύννεφο στο κόμμα του, μάλλον τον περιμένει μια πικρή απογοήτευση. Επίσης πως υπάρχει αρκετός κόσμος που, ακόμα και μοναδικό ψηφοδέλτιο να κατέβαινε εκείνο Ποταμιού, θα προτιμούσαν να επιδοθούν σε ρίψη σπερματοζωαρίων εντός παραβάν, παρά να το ρίξουν στην κάλπη. Σε αντίθεση με το άλλο εξάλλου, η ψήφος στο Ποτάμι τυφλώνει και σε κάνει να βλέπεις την ΕΕ ως παράδεισο για τους λαούς. Γι’ αυτό μην κάνεις την … αυτοϊκανοποίηση, μην ψηφίσεις Ποτάμι.

Να πούμε πάντως πως η σχέση Σταύρου και του βιβλικού προσώπου κι εγγονού του Ιακώβ, Αυνάν, χρονολογείται ήδη από το 2016, όταν εκείνος με αφορμή το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, είπε πως “η δύναμη βρίσκεται στην παλάμη”. Που στην περίπτωση του κόμματός του δυσκολεύεται κανείς να καταλήξει αν του ταιριάζει καλύτερα η ανοιχτή παλάμη ή η ευρισκόμενη σε παλινδρομική κίνηση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

Κάντε ένα σχόλιο: