Ε, όχι και “αποβράσματα”, απλώς “τζαμπατζήδες” – Τάδε έφη ο αριστερός Παπαδημούλης

Όσοι αμφισβητούν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, καταπίνουν τη γλώσσα τους μπροστά στο φρέσκο αριστερό λόγο του Παπαδημούλη που κάνει λόγο για “τζαμπατζήδες” -και όχι αποβράσματα όπως οι Δεξιοί.

Όσοι κακοπροαίρετοι αμφιβάλλουν για το ηθικό πλεονέκτημα της Νατοϊκής Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, καταπίνουν τη γλώσσα τους τώρα που η Δεξιά ΝΔ δείχνει το πραγματικό της απάνθρωπο πρόσωπο, με την αλαζονεία της εξουσίας και το μισανθρωπισμό των φιλελέδων.

Κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα στην περίπτωση του Κώστα Καραμανλή που θεωρεί αποβράσματα αυτούς τους λαϊκούς που προσπαθούν να αποφύγουν να πληρώσουν το κόμιστρο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αμέσως ο αριστερός Δ. Παπαδημούλης έσπευσε να τον βάλει στη θέση του για τις αντικοινωνικές ύβρεις του Καραμανλή, αποδεικνύοντας το ηθικό πλεονέκτημα και μεγαλείο της Αριστεράς που εκπροσωπεί απέναντι στους… “τζαμπατζήδες”.

Οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί είναι σαφώς προτιμότεροι από τις “αντικοινωνικές ύβρεις” και δείχνουν στην πράξη πού διαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και το χάσμα που τον χωρίζει με τη σημερινή κυβέρνηση.

Κάποιος κακοπροαίρετος, βέβαια, θα έλεγε πως μια αριστερή ανάλυση θα όφειλε να ξεκινάει από το δωρεάν και δημόσιο χαρακτήρα που δεν έχουν οι συγκοινωνίες, το αβάσταχτο κόμιστρο για τα φτωχά, λαϊκά στρώματα που τις χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, σε ευθεία αναλογία-αντίθεση με την ταλαιπωρία που υφίστανται κάθε μέρα και το κάκιστο επίπεδο υπηρεσιών που αντιστοιχεί σε αυτό το αντίτιμο -ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αλλά έτσι θα έδειχνε απλώς πόσο δογματικός και κολλημένος είναι, προσπαθώντας με το ζόρι να βρει κάτι για να την πει στο ΣΥΡΙΖΑ και την “αριστερή αντιπολίτευση” που ασκεί στην επάρατο Δεξιά.

Υγ: ο Παπαδημούλης κάνει λόγο μάλιστα για ΜΜΕ. Αλλά αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα σε όσα λέει…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: