Δημήτρης Κουτσούμπας: “Δεν είναι βέβαια βλάκας ο κύριος Βρούτσης. Επικίνδυνος είναι, συκοφάντης και προβοκάτορας!” (VIDEO)

Ασφαλές τεκμήριο για την ευστοχία της ομιλίας Κουτσούμπα ότι ένιωσε να θίγεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Κόλαφος ήταν η παρέμβαση του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη βουλή, κάνοντας κυριολεκτικά σκόνη το αφήγημα περί “ανάπτυξης”, “μείωσης της ανεργίας” και εύρωστης οικονομίας από την οποία θα ωφεληθούν εξίσου αφεντικά και εργαζόμενοι. Χαρακτηριστικά σημείωσε, απευθυνόμενος στους βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: “Πιθανά μπερδεύετε την κερδοφορία και την ευφορία των επιχειρηματικών ομίλων με την κατάσταση που υπάρχει στους εργασιακούς χώρους.”

Αφού παρουσίασε αναλυτικά τον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουν οι εργαζόμενοι, καυτηρίασε και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που κράτησε ανέπαφο όλο το αντεργατικό πλαίσιο που είχε παραλάβει από τη ΝΔ, η οποία ως κυβέρνηση συνεχίζει και το εμβαθύνει, ενώ παράλληλα όψιμα “κόπτεται” για την προστασία της α’ κατοικίας.

Σε οξείς τόνους απάντησε όπως άρμοζε στο χρυσαυγίτικο ντελίριο του Γιάννη Βρούτση, ένα “αντι-ΚΚΕ παραλήρημα με χρυσαυγίτικη φρασεολογία”, όπως το χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αντικρούοντας τα όσα ψευδή και ρατσιστικά ξεστόμισε ο υπουργός εργασίας απαντώντας στο βουλευτή του κόμματος Χρήστο Κατσώτη:

Κύριε Μητσοτάκη προσέξτε ακριβώς τι λέμε, έχετε βάλει τον υπουργό Εργασίας να επιδίδεται σε ένα αντιΚΚΕ παραλήρημα με χρυσαυγίτικη μάλιστα φρασεολογία, διαστρεβλώνοντας επιπλέον τις θέσεις του ΚΚΕ. Τελευταίο κρούσμα χτες, σε επίκαιρη ερώτηση για τις απαράδεκτες διακρίσεις που θέσπισε ο νόμος Κατρούγκαλου για τα ασφαλιστικά δικαιώματα σε βάρος των ομογενών Ελλήνων της Αλβανίας, που μάλιστα χτες είχαν και κινητοποίηση, αλλά και των μεταναστών, που βρίσκονται πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα νομιμότατα, ζουν, δουλεύουν εδώ με τις οικογένειές τους, κατέφυγε ο κ. Βρούτσης στα αλήστου μνήμης συνθήματα, “σύνταξη μόνο στους Έλληνες”, της Χρυσής Αυγής. Λες και οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν ξέρουν ποιες κυβερνήσεις τους έκοψαν τις συντάξεις!

Μάλιστα, ο γγ τόνισε πως τα όσα είπε ο υπουργός δεν είναι αποτέλεσμα βλακείας, αλλά συνειδητές προβοκάτσιες και συκοφαντίες. λέγοντας πως “Δεν είναι βέβαια βλάκας ο κ. Βρούτσης. Επικίνδυνος είναι, συκοφάντης και προβοκάτορας!”. Η συγκεκριμένη αποστροφή του Δημήτρη Κουτσούμπα προκάλεσε την οργή του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνο, που έκανε ανάρτηση με τους εν λόγω χαρακτηρισμούς, τους οποίους προφανώς θεωρεί “βέβηλους” “κ δη απο βήματος” (sic). Αν φτάσουν πάντως αγωγές και μηνύσεις προς Περισσό, δε θα υπάρχει απορία για τον εμπνευστή τους.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: