“Δεν υπήρχε βιασμός, μόνη της άνοιξε την πόρτα” – Χυδαιότητα ολυμπιακών διαστάσεων από τον Τάσο Μπουντούρη κατά Μπεκατώρου (VIDEO)

Πρόσθεσε επίσης και το γνωστό επιχείρημα όλων όσων κατηγορούν τα θύματα για όσα υπέστησαν, ισχυριζόμενος πως “αν έβαζε μια φωνή δε θα σταμάταγαν τα πάντα;”.

Ένα ολυμπιακό μετάλλιο δε σε κάνει απαραίτητα άνθρωπο, όπως συμβαίνει και με οποιαδήποτε αθλητική διάκριση. Το απέδειξε περίτρανα ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης, που μετά τη χυδαία παλιότερη ανάρτησή του στο facebook πως η “βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγματα”, την οποία και ανακάλεσε μετά την κατακραυγή, αποκαλώντας την “ειρωνική”, επανήλθε δριμύτερος, ενοχοποιώντας τη Σοφία Μπεκατώρου για το βιασμό που υπέστη πριν 20 χρόνια.

Εμφανιζόμενος στην – πάντα φιλόξενη σε κάθε είδους σεξιστικές ή ρατσιστικές απόψεις – εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με αφορμή αποδοκιμαστικό σύνθημα που γράφτηκε με σπρέι στο μαγαζί του στον Πειραιά, ο πρώην αθλητής ξέπλυνε στους 90 βαθμούς το θύτη και υψηλόβαθμο παράγοντα της Ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντάς τον “θύμα”, που “έχει προσφέρει τεράστιο έργο” , “οικογενειάρχη με εγγόνια” και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.

Στη συνέχεια, απαξίωσε με απίστευτο τρόπο τη Σοφία Μπεκατώρου, λέγοντας πως “κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου. Έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου”.

Ακόμα χειρότερα επιχείρησε να παρουσιάσει ως συναινετική την κακοποίηση που υπήρχε, λέγοντας πως “δεν υπάρχει βιασμός”, γιατί “πού υπάρχει βία όταν της είπε γλυκά λόγια και άνοιξε την πόρτα μόνη της;” Πρόσθεσε επίσης και το γνωστό επιχείρημα όλων όσων κατηγορούν τα θύματα για όσα υπέστησαν, ισχυριζόμενος πως “αν έβαζε μια φωνή δε θα σταμάταγαν τα πάντα;”, ενώ δε δίστασε να εξισώσει το δράστη με το θύματα, μιλώντας “για δύο θύματα”.

Οι αναφορές του στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη καθιστούν σαφές ότι πίσω από όλο αυτό σεξιστικό οχετό κρύβονται και διάφορες ενδοαστικές κόντρες (“εγώ είμαι πιο δεξιός από τον πρωθυπουργό και τον Αυγενάκη”), στο φόντο της περικοπής της χρηματοδότησης της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας από τον κρατικό κορβανά, αλλά και των ιδιωτών χορηγών. Κάτι που οδηγεί στο πολλάκις επιβεβαιωμένο ιστορικά συμπέρασμα πως “πολλά τα λεφτά, πολλή κι η ομερτά”. Κι όταν η ομερτά σπάσει και η στρόφιγγα των χρημάτων κλείσει, έρχεται η ώρα που ανοίγει ο βόθρος.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: