Δεν ηξερες, δε ρώταγες; – Οι συνεργάτες του Λαφαζάνη βγάζουν στη φόρα τον αρχηγό τους…

Όπως βεβαιώνουν λοιπόν κύκλοι του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε άλλους κύκλους του Παναγιώτη Λαφαζάνη, χωρίς την άμεση προσωπική ανάμειξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο ηγέτης της ΛαΕ -περί ου ο λόγος- δε γνώριζε σε ποιο μέσο και ποια εκπομπή έδινε συνέντευξη κι έτσι αναγνωρίζει ιπποτικά το λάθος του.

Μπορεί να μιλάμε για την πιο σημαντική δημοσιογραφική αποκλειστικότητα της χρονιάς: οι συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη δίνουν διευκρινίσεις αποκλειστικά στην Ίσκρα, δηλαδή τους άλλους συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη, για την εμφάνιση του τελευταίου στη φασιστική εκπομπή “Σπαρτιάτες”.

Όπως βεβαιώνουν λοιπόν κύκλοι του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε άλλους κύκλους του Παναγιώτη Λαφαζάνη, χωρίς την άμεση προσωπική ανάμειξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο ηγέτης της ΛαΕ -περί ου ο λόγος- δε γνώριζε σε ποιο μέσο και ποια εκπομπή έδινε συνέντευξη κι έτσι αναγνωρίζει ιπποτικά το λάθος του. Συμπληρώνουν με νόημα βέβαια πως είναι ευπρόσδεκτη κάθε κριτική για όσα είπε αλλά όχι για το μέσο στο οποίο τα είπε, όπως κάνουν οι εγκάθετοι της κυβέρνησης και οι “αδιέξοδες, διασπαστικές φωνές” στην Αριστερά, που αξιοποιούν αυτό το λάθος, για να επιτεθούν προσωπικά στο Λαφαζάνη.

Όσοι παρακολούθησαν βέβαια, έστω αποσπασματικά την εκπομπή, θα είδαν πχ τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να ευχαριστεί τον οικοδεσπότη για την πρόκληση και να λέει πως είναι πολύ ωραίο το όνομα της εκπομπής “Σπαρτιάτες” και πως χρειαζόμαστε πιο πολλούς στις μέρες μας.

Θα τον είδαν επίσης να αναφέρεται στα “Σκόπια”, κι ούτε καν σε “FYROM”, γνωρίζοντας πολύ καλά σε ποιο κοινό απευθύνεται. Θα είδαν τη φιλική κουβεντούλα που είχαν με τον οικοδεσπότη, σαν δυο καλοί ομοϊδεάτες. Καθώς επίσης και την αμηχανία του στην απλή ερώτηση πότε ακριβώς κατάλαβε την προδοσία του Τσίπρα και γιατί δεν έφυγε νωρίτερα από την κυβέρνηση.

Ιδού το βίντεο, ιδού και τα άλματα λογικής με τα οποία επιχειρούν να πετύχουν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό οι… συνεργάτες του Π.Λ.

Με δυο λόγια, στην ερώτηση αν ο Λαφαζάνης ήταν ένοχος ή βλαξ -είτε για τη συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση που έφερε το 3ο μνημόνιο, είτε για τη συμμετοχή του σε μια ακροδεξιά εκπομπή- οι συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη μας απαντούν το δεύτερο. Και κατά τα άλλα στέλνουν την μπάλα στην κερκίδα και πουλάνε τρέλα. Θα μπορούσαν μάλιστα να πάρουν και τη γραμμή του ΑΚΕΠ -την οποία φρόντισαν να προβάλουν σε πρώτο πλάνο βέβαια- που λέει πως καλώς έκανε τελικά ο Λαφαζάνης και πήγε στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Ο λόγος για τον οποίο αναγκάστηκαν να απαντήσουν πάντως δεν ήταν ούτε οι εγκάθετοι της κυβέρνησης, ούτε οι “διασπαστικές φωνές”, αλλά οι εσωτερικές πιέσεις από τις αλγεινές εντυπώσεις που προκλήθηκαν από τον τυχοδιωκτισμό του Λαφαζάνη. Αυτή είναι η ουσία και όλα τα άλλα περισσεύουν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

Κάντε ένα σχόλιο: