“Δεν είναι έτσι ακριβώς. Η ΔΑΠ είναι πρώτη…” – Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Ο Γιάννης Οικονόμου καλύπτει τη ΔΑΠ, μοιράζεται το ρεζιλίκι της, και δίνει μια απάντηση για τις φοιτητικές εκλογές του στιλ “δεν είναι αυτό που νομίζετε”, αλλά στο πιο φαιδρό της…

Τι γίνεται όταν οι φοιτητές φτύνουν την πολιτική της κυβέρνησης στα Πανεπιστήμια και την παράταξη που την εκφράζει; Τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γίνεται εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και αναμασά τις γελοίες ανακρίβειες της γαλάζιας παράταξης, για να αρνηθεί την ίδια την πραγματικότητα.

Και ενώ οι περισσότερες ερωτήσεις σήμερα αφορούσαν τα ελληνοτουρκικά, μια ερώτηση της Βίκυς Σαμαρά από το News247 για την πρωτιά της Πανσπουδαστικής στις κάλπες ήρθε να ταράξει τη μονοτονία της “ενημέρωσης”. Ο Γιάννης Οικονόμου κάλυψε ωστόσο τη “δημιουργική αριθμητική” ΔΑΠ, τα ψεύδη και τη νοθεία της, με μια ελάχιστα πειστική απάντηση, που μένει στον αέρα, χωρίς στοιχεία και επιχειρήματα.

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε εμείς και τα στοιχεία που προκύπτουν από τις εφορευτικές εκλογές (sic…), η κατάσταση δεν είναι καθόλου έτσι. Η φοιτητική παράταξη της ΝΔ παραμένει πρώτη, ο τρόπος που επιχειρούν να ερμηνεύσουν ορισμένοι τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών δε νομίζω ότι βοηθάει να τονώσουμε την αξιοπιστία του θεσμού (…) Οι φοιτητικές παρατάξεις δεν έχουν καταφέρει εδώ και δεκαετίες να προχωρήσουν στη συγκρότηση ενός ενιαίου οργάνου εκπροσώπησης.

Απολαύστε στη συνέχεια και το σχετικό απόσπασμα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: