Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, αυτοί είναι εισβολείς… – Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου και ο Τζήμερος σε ρόλο “σοβαρής χρυσής αυγής”

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου και ο Θάνος Τζήμερος συγκρίνουν τους μετανάστες με εισβολείς και με τους φασίστες του Μουσολίνι… Η σοβαρή Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είναι φιλελέ και εντελώς ασόβαρη, αλλά εξίσου φασιστική.

Η χρυσή αυγή αργοπεθαίνει, τα κεφάλια της μπορεί να καταλήξουν στη φυλακή, αλλά το πνεύμα της παραμένει ζωντανό και βρίσκει άξιους συνεχιστές, σε άλλα πολιτικά στελέχη του “δημοκρατικού τόξου” και στελέχη της κρατικής μηχανής, που θεωρούν εισβολείς τους μετανάστες και τους παραλληλίζουν ευθέως με τη φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι.

Η “σοβαρή Χρυσή Αυγή” εν δράσει, στις οθόνες σας, δια του Θάνου Τζήμερου.

Και αν αυτός είναι συνήθης ύποπτος και δεν εκπλήσσει κανέναν με την σκατοψυχιά του, μπορείτε να δείτε τι λέει και ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, που πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα της ΝΔ, και ήταν πρύτανης του ΕΜΠ -δηλαδή μορφωμένος ακαδημαϊκός, σε αντίθεση με τον Τζήμερο.

Και εδώ απευθείας η αρχική του ανάρτηση, για να μην υπάρχει αμφιβολία.

Με άλλα λόγια, οι εκπρόσωποι της “φιλελεύθερης σκέψης” συμπίπτουν πλήρως με την σκατοψυχιά του φασίστα και εκδηλώνονται πια χωρίς προσχήματα. Μετανάστες και πρόσφυγες θεωρούνται εισβολείς, που έρχονται να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας, αλλά ο “εθνικός κορμός” ετοιμάζεται να πει ένα ακόμα μεγάλο “ΟΧΙ”. Πάλι καλά που δεν έφτασαν στο σημείο να πουν και “δωσίλογους” αυτούς που δε μοιράζονται τη δική τους σκατοψυχιά και “συνεργάζονται με τον εισβολέα”…

Η σοβαρή Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είναι φιλελέ και εντελώς ασόβαρη, αλλά εξίσου φασιστική.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: