“Δε γυρνάμε πίσω με σκυμμένα κεφάλια” – Οι εργαζόμενοι στην COSCO συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα

Οι εργαζόμενοι στην Cosco αποφάσισαν παμψηφεί πριν λίγη ώρα τη συνέχιση του ηρωικού απεργιακού τους αγώνα, μέχρι τη δικαίωσή του.

Οι εργαζόμενοι στην Cosco αποφάσισαν παμψηφεί πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από το λιμάνι του Πειραιά, τη συνέχιση του ηρωικού απεργιακού τους αγώνα.

Κι ενώ η εργοδοσία πασχίζει να σπάσει το απεργιακό μέτωπο με κάθε τρόπο, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η κινητοποίησή τους, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά προκηρύσσει 24ωρη απεργία, καλύπτοντας τους εργάτες και τον αγώνα τους σε δευτεροβάθμιο επίπεδο.

Απέναντι στους καπιταλιστές και το κράτος τους, που επιστρατεύουν κάθε μέσο, από την τρομοκατία και τα μπουλούκια απεργοσπαστών, που προσπάθησαν να στείλουν από τη θάλασσα, μέχρι την αστυνομία και την αστική δικαιοσύνη με τις ταξικά μεροληπτικές αποφάσεις της, η εργατική τάξη αντιπαραβάλλει τα δικά της όπλα: τον αγώνα, την απεργία, την ταξική αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση από δεκάδες σωματεία και τις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μη γυρίσουν στη δουλειά ηττημένοι, με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς να πετύχει ο αγώνας τους, και θα τον συνεχίσουν μέχρι να δικαιωθούν.

Οι εργαζόμενοι της cosco αποφάσισαν παμψηφει συνέχιση της Απεργίας

Gepostet von Μάκης Χαριτος am Donnerstag, 31. Mai 2018

(Το βιντεο και τη φωτογραφία τα πήραμε από το προφίλ του Μάκη Χαρίτου στο Facebook).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: