Δ. Κουτσούμπας: «Μήπως γελοιοποιείται η αστυνομία;…Πρόκειται για αστείο. Δεν είχε καμιά δουλειά εκεί η διμοιρία των ΜΑΤ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κι εσείς να βρισκόσαστε εκεί κ. Παπαδάκη, το χέρι σας και το πόδι σας θα το σηκώνατε να ρίξετε μια κλωτσιά».

Το ΚΚΕ τη δύναμη που έχει θα την διαθέσει και για να υπάρξουν ανάσες ανακούφισης του λαού και για να γίνει η λαϊκή δύναμη δύναμη αντεπίθεσης και ριζικών αλλαγών, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

Για την υπόθεση της «Novartis» σημείωσε ότι το πραγματικό σκάνδαλο είναι το μεγάλο κόστος του φαρμάκου, αφού η κρατική δαπάνη μειώθηκε κατά 57,7% αλλά η λαϊκή οικογένεια πληρώνει κατά 43,1% ακριβότερα. Ανέφερε ότι η όλη υπόθεση χρησιμοποιείται αποπροσανατολιστικά και πρόσθεσε ότι οι μίζες μπορούν να περιοριστούν με την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και με το να πάψει η εκάστοτε κυβέρνηση να διορίζει την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Αναφέρθηκε στο βάθεμα της εμπλοκής της Ελλάδας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, όπου έχουν οξυνθεί οι ανταγωνισμοί μεταξύ ισχυρών καπιταλιστικών κρατών. Τόνισε ότι ο λαός πρέπει να είναι προετοιμασμένος και καυτηρίασε το κλίμα εφησυχασμού που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό σημείωσε πως ΝΑΤΟ και ΗΠΑ δημιουργούν σοβαρά προβλήματα με τις στρατιωτικές εισβολές και τα στρατεύματα κατοχή και πρόσθεσε ότι πρόσφυγες και μετανάστες είναι θύματα των πολέμων, της φτώχειας και της ανεργίας.

«Η άμυνα των διαδηλωτών να υπερασπίσουν τις μανάδες τους τις γιαγιάδες τους και τα παιδιά τους στη διαδήλωση, όταν τα ΜΑΤ επιτίθενται με χημικά, κρότου λάμψης και με κλομπς μέσα στη διαδήλωση είναι κάτι φυσιολογικό» τόνισε μεταξύ άλλων απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου ο Δ. Κουτσούμπας.

«Το πρόβλημα βρίσκεται στη στάση της διμοιρίας των ΜΑΤ που επιτέθηκε ενώ προστάτευε το άγαλμα ενός γνωστού μακελάρη» συνέχισε, περιγράφοντας με λίγα λόγια τα καταγεγραμμένα από την ιστορία εγκληματικά «έργα και ημέρες»  του ιμπεριαλιστή Τρούμαν.

«Κι εσείς να βρισκόσαστε εκεί κ. Παπαδάκη, το χέρι σας και το πόδι σας θα το σηκώνατε να ρίξετε μια κλωτσιά», είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ, ενώ τόνισε σε έντονο ύφος: «Μήπως γελοιοποιείται η αστυνομία με το να λένε ότι ένας διαδηλωτής άοπλος έδειρε ένα ματατζή με τη στολή, με το κράνος και το κλομπ του και την ασπίδα του; Πρόκειται για αστείο. Δεν είχε καμιά δουλειά εκεί η διμοιρία των ΜΑΤ».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: