Χρυσαυγίτης πατέρας κατήγγειλε ψευδώς τον αναρχικό γιο του για κλοπή

Ο νεαρός αθώωθηκε, αποδίδοντας την κατηγορία εναντίον του στις πολιτικές διαφορές με τον πατέρα του.

Είναι ήδη αρκετά οδυνηρό να μεγαλώνει κανείς με φασίστα πατέρα, πολλώ δε μάλλον να σέρνεται αδίκως στα δικαστήρια για παράπτωμα που δε διέπραξε, λόγω της εκδικητικότητάς του και τις διαφωνίες για τις πολιτικές πεποιθήσεις του τέκνου του. Αυτό συνέβη σε έναν 35χρόνο στο Βόλο, που βρέθηκε στα δικαστήρια ενάντια στον 64χρονο πατέρα του, που τον είχε καταγγείλει για κλοπή 815 ευρώ τα οποία σκόπευε να διαθέσει για χειρουργική επέμβαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας υποστήριξε πως ο γιος του μπήκε στο πατρικό του σπίτι στις 10 Ιούνη 2019 για να κλέψει από την τσέπη του παντελονιού του πατέρα του τα χρήματα. Ωστόσο ο πατέρας παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως ο ίδιος δεν είχε δει το γιο του να μπαίνει στο σπίτι, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι τον είδε κάποιος γείτονάς του.

Ο νεαρός προέβαλε ως άλλοθι πως εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της φίλης του, κι ότι η κατηγορία εναντίον του σχετίζεται με το γεγονός πως ο ίδιος είναι αναρχικός και ο πατέρας του χρυσαυγίτης.

Τελικά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ότι δε στοιχειοθετείται η κατηγορία και απάλλαξε τον νέο λόγω αμφιβολιών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: