Χρήση χημικών και συμπλοκές σώμα με σώμα με την αστυνομία σε παρέμβαση του ΠΑΜΕ που εμπόδισε την αρπαγή της κατοικίας καρκινοπαθούς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η δυναμική παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων μπλόκαρε τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας καρκινοπαθούς. Όταν τα μέλη του του ΠΑΜΕ κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του συμβολαιογραφείου ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια.

Η δυναμική παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων μπλόκαρε τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας που βρέθηκε χτυπημένη από την κρίση. Συγκεκριμένα το πρωί, μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι που απεργούν σήμερα και επαγγελματοβιοτέχνες, που ανταποκρίθηκαν σε αντίστοιχο κάλεσμα της ΟΒΣΑ, συγκεντρώθηκαν σε συμβολαιογραφείο στην οδό Σκουφά, προκειμένου να εμποδίσουν την αρπαγή της κατοικίας ενός καρκινοπαθούς.

Όταν τα μέλη του του ΠΑΜΕ κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του συμβολαιογραφείου δέχτηκαν επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής. Υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και εντός και εκτός του κτιρίου.

Οι δυνάμεις καταστολής δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τους συγκεντρωμένους και μετά από την παρέμβασή τους, ο πλειστηριασμός αποτράπηκε. Η τράπεζα (Alpha Bank) δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε διαπραγμάτευση. Την ίδια ώρα, με το μπλόκο στο Συμβαιολογραφείο, το Χρηματοπιστωτικό έκανε απεργιακή περιφρούρηση στα κεντρικά της συγκεκριμένης τράπεζας που είχε ανακοινώσει τον πλειστηριασμό της λαϊκής κατοικίας.

Με πληροφορίες από 902.gr και Newsbeast.gr

Δείτε και αυτά:

Πώς μπορεί να νικήσει το λαϊκό κίνημα – Η στιγμή που το ΠΑΜΕ σπάει τον κλοιό των ΜΑΤ και τον τσαμπουκά των δυνάμεων καταστολής

Η εικόνα της ημέρας – Η 95χρονη αντάρτισσα του ΔΣΕ στην απεργία του ΠΑΜΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: