Χρήματα στη βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου καταθέτει το ΚΚΕ αντί στεφάνου στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

Είναι βέβαιο πως τα διαφόρων αποχρώσεων παπαγαλάκια δε θα σταματήσουν τη συκοφαντική κι ανέμπντευστη κασέτα τους, κατορθώνοντας απλά να εκτεθούν ακόμα περισσότερο

Ενώ οι στρατιές όψιμων – ως επί το πλείστον – “θαυμαστών” του Μανόλη Γλέζου εξακολουθούν να μετρούν με το τετραγωνικό την προβολή του θανάτου του αγωνιστή, το ΚΚΕ αποδεικνύει έμπρακτα τι σημαίνει πραγματικός σεβασμός, τηρώντας αταλάντευτα την ειλικρινή και τίμια στάση του, σε αντίθεση με την απύθμενη υποκρισία αστικών πολιτικών δυνάμεων και ΜΜΕ.

Τηρώντας την επιθυμία της οικογένειας, το ΚΚΕ κατέθεσε – αντί στεφάνου – χρηματικό ποσό στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου. Είναι βέβαιο πως τα διαφόρων αποχρώσεων παπαγαλάκια δε θα σταματήσουν τη συκοφαντική κι ανέμπντευστη κασέτα τους, κατορθώνοντας απλά να εκτεθούν ακόμα περισσότερο σε όποιον είναι στοιχειωδώς καλόπιστος και χωρίς αντι – ΚΚΕ παρωπίδες.

Νωρίτερα σήμερα κηδεύτηκε στο Α’ Νεκροταφείο ο Μανώλης Γλέζος, δημοσία δαπάνη και σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω του περιορισμού κυκλοφορίας ενάντια στην πανδημία. Μεσίστια κυμάτιζε η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη, όπου πριν σχεδόν 79 χρόνια ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας προχωρούσαν σε μια από τις πρώτες και ηρωικότερες αντιστασιακές ενέργειες στην κατεχόμενη Ευρώπη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: