Αθώωση της καθαρίστριας με το πλαστό απολυτήριο δημοτικού πρότεινε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Η τελική απόφαση θα εκδοθεί σε λίγες μέρες και είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει η καθαρίστρια να ξαναπιάσει δουλειά για να επιβιώσει και να θρέψει την οικογένειά της, αιτία που εξαρχής προχώρησε στην παράτυπη πράξη της από ανάγκη.

Μια σημαντική εξέλιξη είχαμε σήμερα στην πολύκροτη υπόθεση της καθαρίστριας από το Βόλο, καθώς η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου όχι μόνο έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της ποινής 10 χρόνων φυλάκισης για την παραποίηση του ενδεικτικού της Ε’ Δημοτικού, αλλά πρότεινε και την αθώωσή της, με το σκεπτικό τόι δεν υφίσταται βλάβη κι απάτη σε βάρος του δημοσίου.

Η τελική απόφαση θα εκδοθεί σε λίγες μέρες και είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει η καθαρίστρια να ξαναπιάσει δουλειά για να επιβιώσει και να θρέψει την οικογένειά της, αιτία που εξαρχής προχώρησε στην παράτυπη πράξη της από ανάγκη. Υπενθυμίζεται επίσης ότι η σημερινή εξέλιξη θα ήταν πολύ δύσκολη ως αδύνατη, αν δεν υπήρχε το κύμα συμπαράστασης από φορείς και απλό κόσμο, δεδομένων των ως τώρα εξοντωτικών δικαστικών αποφάσεων. Μεταξύ άλλων σήμερα στο πλευρό της γυναίκας στον Άρειο Πάγο βρέθηκαν  το Συνδικάτο ΟΤΑ ν. Μαγνησίας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και το Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών ν. Μαγνησίας. Χάρη στη δική τους δράση εξάλλου η καθαρίστρια αποφυλακίστηκε, αναμένοντας την πολυπόθητη τελική δικαίωσή της.

Με πληροφορίες από 902.gr

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: