Άθλια διαστρέβλωση από το «left.gr»

“Τι μπορεί κανείς να περιμένει από μια ΣΥΡΙΖΑίικη ιστοσελίδα που στηρίζει τα αφεντικά;”

«Είναι άθλια η τακτική που ακολούθησε η ιστοσελίδα “left.gr”, η οποία στηριζόμενη σε “πληροφορίες” δημοσίευσε ότι η “Δημοσιογραφική Συνεργασία” στην ΕΣΗΕΑ δεν στηρίζει τον συνάδελφο Δ. Μανιάτη, επειδή δεν ψήφισε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ» αναφέρει σε σχόλιό της η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» .

«Η διαστρέβλωση της θέσης της “Δημοσιογραφικής Συνεργασίας” εκ μέρους του “left.gr” είναι προκλητική» τονίζει και προσθέτει:

«Η “Δημοσιογραφική Συνεργασία” στήριξε από την πρώτη στιγμή τον συνάδελφο και, συγκεκριμένα, στο προσχέδιο ανακοίνωσης της πλειοψηφίας της ΕΣΗΕΑ αντιπρότεινε την εξής πρόταση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη στήριξή του στον συνάδελφο Δημήτρη Μανιάτη για την συνειδητή επίθεση που δέχθηκε, η οποία έφθασε μέχρι την υπόδειξη για την απόλυσή του.

Το ΔΣ καλεί τους εργαζόμενους να αντιπαλέψουν κάθε απόπειρα τρομοκράτησής τους από κράτος και εργοδοσία.”

Τα ερωτήματα προς κάθε τίμιο συνάδελφο, πρώτα απ’ όλα, και στο “left.gr” είναι:

–Αν αυτή η πρόταση της “Δημοσιογραφικής Συνεργασίας” δε συνιστά απόλυτη στήριξη στον συνάδελφο, τότε τι είναι;

–Η πρόταση της “Δημοσιογραφικής Συνεργασίας” κάνει λόγο για συνειδητή επίθεση εναντίον του συναδέλφου, αντί να “προσεύχεται” και να επικαλείται την “καλή θέληση” των κρατικών λειτουργών, που “οφείλουν να καταλάβουν” και “αντί να κραδαίνουν σπάθη καλό θα κάνουν να προσαρμοστούν”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εργοδοτικής – κυβερνητικής πλειοψηφίας της ΕΣΗΕΑ.

–Είναι πάντα υπόθεση των εργαζομένων να αντιπαλεύουν κάθε απόπειρα τρομοκράτησής τους από κράτος και εργοδοσία και σε αυτό πρέπει οι συνδικαλιστικές ηγεσίες να πρωτοστατούν, αν βεβαίως παλεύουν και προωθούν τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων.

Όσο για το “left.gr”, τι μπορεί κανείς να περιμένει από μια ΣΥΡΙΖΑίικη ιστοσελίδα που στηρίζει τα αφεντικά; Αυτό έκανε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση, αυτό κάνει και τώρα».

Από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: