Αστειάκια και ειρωνείες από το Γρηγόρη Ψαριανό για το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Ο πολιτικός γυρολόγος και πρώην βουλευτής έκρινε σκόπιμο να ειρωνευτεί τη θέση της οικογένειας, ότι ο ψυχολογικός αντίκτυπος της βίας που υπέστη το παιδί τους έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της κατάστασής του και την τελική έκβαση.

Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν, ή πιο απλά κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα που ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε μία ακόμα επίδειξη απρέπειας και θράσους, η οποία ωστόσο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα αν σκεφτούμε ότι αφορά το θάνατο ενός νέου ανθρώπου και παράλληλα το απόλυτο ξέπλυμα της αστυνομικής βίας.

Ο λόγος φυσικά για την τραγική απώλεια του Βασίλη Μάγγου, ένα μήνα μετά από την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τα ΜΑΤ. Ο πολιτικός γυρολόγος και πρώην βουλευτής έκρινε σκόπιμο να ειρωνευτεί τη θέση της οικογένειας, ότι ο ψυχολογικός αντίκτυπος της βίας που υπέστη το παιδί τους έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της κατάστασής του και την τελική έκβαση. Μια θέση απόλυτα λογική, χωρίς κραυγές και υπερβολές και χωρίς διάθεση ηρωοποίησης. Ο Ψαριανός ωστόσο, αφού πρώτα προχώρησε σε συγκρίσεις με τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν, δηλαδή το “για τη Μαρφίν δε λέτε τίποτα” πριν τη Μαρφίν, στη συνέχεια προχώρησε σε μια “ξεκαρδιστική” ανάρτηση, στην οποία σημειώνει “Πέθανε ο πατέρας φίλου. Ο θάνατός του οφείλεται στα χημικά που είχαν ρίξει στη διαδήλωση των συνταξιούχων τον Οκτώβριο του 16 επί κυβερνήσεως τΣυριζα”.

Δεν περίμενε κανείς κάτι καλύτερο, είναι ωστόσο εντυπωσιακό ότι ο Ψαριανός καταφέρνει να ρίχνει κάθε φορά τον πήχη χαμηλότερα σε ό,τι μπορούμε να αναμένουμε από εκείνον. Από αυτή την άποψη, είναι σίγουρο πως η καταβύθιση του στο βούρκο που αποτελεί το φυσικό του περιβάλλον έχει να δώσει πολλούς σάπιους καρπούς και στο μέλλον.

https://twitter.com/grpsarianos/status/1283366641603051520

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: