Ασφαλίτης εν δράσει στα Γιάννενα “παραδίδει” διαδηλωτή σε αστυνομικούς (VIDEO)

Με “άψογη κοινωνική αποστασιοποίηση” ασφαλίτης πιάνει διαδηλωτή προκειμένου αυτός να μην ξεφύγει από το γκλομπ μαινόμενου ματατζή.

Ο Μάρτης δε λείπει από τη Σαρακοστή και ο ασφαλίτης από τις συγκεντρώσεις. Κάτι που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά χθες, λες και χιλιάδες ένστολοι δεν ήταν αρκετοί απέναντι σε κάποιες δεκάδες ή κατά περίπτωση εκατοντάδες ανθρώπους – λόγω πανδημίας – που τίμησαν τη χθεσινή επέτειο του Πολυτεχνείου, σπάζοντας στην πράξη της αντισυνταγματική απαγόρευση συναθροίσεων των 4 και άνω.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και σε βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης από τα Γιάννενα, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα ασφαλίτης να “παραλαμβάνει” διαδηλωτή προκειμένου να μην ξεφύγει από το γκλομπ ένστολου συναδέλφου του. Είναι φανερό ότι μέσα σε όλα, η αστυνομία φρόντισε και για την τήρηση της δημόσιας υγείας -την οποία επικαλέστηκε η κυβέρνηση για την απαγόρευση συγκεντρώσεων -, όπως φαίνεται από την άψογη διατήρηση αποστάσεων και άλλων μέτρων προστασίας, αποδεικνύοντας πως τα ΜΑΤ είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: