Η Αριστερά μπορεί -να κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν έβγαλε η Δεξιά

Και η Άνγκελα Μέρκελ; Και ο Πιερ Μοσκοβισί; Και ο Εμανουέλ Μακρόν; Όλοι έχουν θέση στο πρωτοσέλιδο της Αυγής (ξέχασαν όμως το Σουλτς και δεν είναι δίκαιο) και μια καλή κουβέντα για το ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας προφανώς και αυτοί πως… η Αριστερά μπορεί.

Σήμερα η Αυγή είπε να σπάσει το κοντέρ γραφικότητας και να κυκλοφορήσει με αυτό το πρωτοσέλιδο.Βασικά ήθελε να πει “Ο λαός θέλει το ΠΑΣΟΚ μπορεί” αλλά το είχαν προλάβει άλλοι, που τώρα είναι στα κυβερνητικά έδρανα με αριστερή παραλλαγή.

Ίσως να ήθελε να αντιγράψει το “Yes we can” του Ομπάμα, που εξακολουθεί να οιστρηλατεί την κυβερνώσα Αριστερά κι ας έχει τώρα στρατηγικό σύμμαχό της το σατανικά καλό Τραμπ. Τόση πρωτοτυπία όμως, αναρωτιέσαι ώρες-ώρες που πάνε και τα βρίσκουν οι σατανάδες…

Το πρωτοσέλιδο θυμίζει επίσης τα ρητορικά ερωτήματα του Γιάννη Μπέζου που μαδουσε τη μαργαρίτα σε ένα προεκλογικό σποτάκι της ΔΗΜΑΡ.

-Μπορεί; Δεν μπορεί… Μπορεί!

Κι ο Κουβέλης δεν πρόκειται να διεκδικήσει πνευματικά δικαιώματα αφού βρήκε μια ζεστή θέση στην κυβέρνηση…

Αν ήμασταν σε γήπεδο, μπορεί η Αυγή να φώναζε ρυθμικά “Η Αριστερά μπορεί-μπορεί να προκριθεί”. Και να της απαντούσε ειρωνικά το απέναντι πέταλο με τους Δεξιούς με τη γνωστή διασκευή του συνθήματος αλλάζοντας το τελευταίο ρήμα. Η Αριστερά μπορεί να πα…

Σας παρακαλώ όμως ας κρατήσουμε ένα επίπεδο μπροστά στους εταίρους μας. Και ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ; Και η Άνγκελα Μέρκελ; Και ο Πιερ Μοσκοβισί; Και ο Εμανουέλ Μακρόν; Όλοι έχουν θέση στο πρωτοσέλιδο της Αυγής (ξέχασαν όμως το Σουλτς και δεν είναι δίκαιο) και μια καλή κουβέντα για το ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας προφανώς και αυτοί πως… η Αριστερά μπορεί.

Τι ακριβώς μπορεί; Να βγάλει τη βρώμικη δουλειά για τα αφεντικά, αυτή που δεν μπόρεσε να φέρει σε πέρας η Δεξιά της. Για αυτό και την συγχαίρουν όλοι…

Η Αριστερά που αντιστέκεται είναι χρήσιμη για το σύστημα, η Αριστερά της Ανατροπής της ντροπής που όμως δεν κοκκινίζει ποτέ, ούτε πολιτικά ούτε από τσίπ(ρ)α.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: