Απομακρύνεται η αστυνομική φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη μετά το σάλο – Διέψευδε την ύπαρξή της μέχρι πρότινος η ΕΛ.ΑΣ

Καθώς η πραγματικότητα δεν μπορούσε να παραμείνει για πολύ ακόμα κάτω από το χαλί, η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να παραστήσει όψιμα τον αρχάγγελο της κάθαρσης.

Ίσως κάποιοι να θυμούνται όταν πριν λίγα χρόνια η Έλλη Παπαγγελή διαγραφόταν από την ΟΝΝΕΔ, μετά από ανάρτησή της όπου ονειρευόταν οπαδούς του ΠΑΟΚ που έλεγαν ότι δε θα πάνε να πολεμήσουν σε επιστράτευση αν τιμωρηθεί η ομάδα τους, ειρωνευόμενη πως “θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο”. Τότε η ίδια έλεγε πως διαγράφηκε χωρίς να έχει υπάρξει καν μέλος της οργάνωσης.

Αυτή η ιστορία μας ήρθε στο νου στο άκουσμα της είδησης ότι αποσύρεται τελικά μετά την τεράστια κατακραυγή η αστυνομική φρουρά. Κι αυτό γιατί η ίδια η εντολή ανάκλησης, που φέρεται να ήρθε απευθείας από τον υπουργό Προ.πο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έρχεται να αδειάσει πανηγυρικά την ίδια την ΕΛ.ΑΣ, που, απαντώντας σε σχετική καταγγελία του δημάρχου Ραφήνας, διέψευδε πως διατίθενται μέλη του Α.Τ της περιοχής για την φύλαξη του τηλεπαρουσιαστή -μάνατζερ. 

Επιπλέον, μόλις χθες έγινε γνωστό πως ο Φουρθιώτης απαιτούσε αυθαίρετα τη σύλληψη του φωτορεπόρτερ Μάριου – Ραφαήλ Μπίκου, επειδή τόλμησε να φωτογραφήσει την υποτίθεται “ανύπαρκτη” φρουρά.

Καθώς λοιπόν η πραγματικότητα μετά από όλα αυτά δεν μπορούσε να παραμείνει για πολύ ακόμα κάτω από το χαλί, η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να παραστήσει όψιμα τον αρχάγγελο της κάθαρσης, με τον υπουργό να ζητάει από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ να εξετάσει τις σχετικές καταγγελίες και να αρθεί η φύλαξη εφόσον δεν πληρούνται αντικειμενικά κριτήρια για τη διατήρησή της. Δόθηκε επίσης εντολή να παύσει η φύλαξη της οικίας του και να αρθεί η φρουρά τεσσάρων αστυνομικών που του είχε παραχωρηθεί, καθώς και δύο υπηρεσιακά οχήματα που χρησιμοποιούσε εναλλάξ, ένα Σκόντα και ένα παλιό κατεσχεμένο BMW.
Αναπάντητο βέβαια παραμένει το ερώτημα γιατί η ΕΛΑΣ προσπαθούσε αρχικά να βγάλει τρελούς τους καταγγέλλοντες, κυρίως όμως το γιατί εξαρχής είχε παραχωρηθεί φρουρά με τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη σε ένα άτομο που έγινε διάσημο ως ατζέντης πορνοστάρ και πανελίστας – παρουσιαστής διαφόρων τηλεσκουπιδιών. Η απάντηση για πολλούς προφανής, αλλά αυτό δεν την καθιστά λιγότερο εξοργιστική.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: