Αποκαλυπτικό: Ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων καλεί με έγγραφο την Αστυνομία να επέμβει στις καταλήψεις! (ΦΩΤΟ)

Ο εκλεκτός της ΝΔ Σταύρος Τσίρμπας, που έβλεπε “αήθη μεθόδευση ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις καταλήψεις”, είχε προλάβει να ζητήσει εγγράφως από το Αστυνομικό Τμήμα και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να λυθούν οι καταλήψεις!

Πιθανότατα γνωρίζετε-θυμάστε τον κ. Τσίρμπα, τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Είναι ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, που πρόσφατα έκανε λόγο για κομματικά υποκινούμενες (από το ΚΚΕ) κινητοποιήσεις των μαθητών, χαρακτηρίζοντας “υγειονομική βόμβα” τις καταλήψεις -και όχι τις τάξεις όπου στοιβάζονται 25 παιδιά σε κάθε αίθουσα.

Επιπλέον, ο κ Τσίρμπας δε δίστασε να επινοήσει και να καταγγείλει μια “πρωτοφανή επίθεση” εναντίον του από… “κομματικά στελέχη” που συνόδευαν τους μαθητές με τους οποίους συναντήθηκε, σε μια προσπάθεια να κάνει το άσπρο-μαύρο, όπως δείχνει η διάψευση της τοπικής ΕΛΜΕ και η ανακοίνωσή της για τη χυδαία επίθεση του δημάρχου εναντίον των παρευρισκόμενων, με χαρακτηρισμούς του στιλ “αληταρά”, που χαρακτηρίζουν βασικά αυτόν που τους χρησιμοποιεί.

Όπως αποδεικνύει, ωστόσο, το έγγραφο που φέρνουμε στη δημοσιότητα, η δική του φιλοδοξία ήταν μάλλον μια υποκινούμενη από τον Δήμο επέμβαση της Αστυνομίας στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη. Το συγκεκριμένο έγγραφο έχει ημερομηνία 17/9, (δηλαδή πολύ προτού ο δήμαρχος “κομματική υποκίνηση” στις καταλήψεις), κι απευθύνεται στον Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενώ τους καλεί να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επαναλειτουργία του σχολείου και για να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Το 1ο Λύκειο Αναργύρων από χθες τελεί υπό κατάληψη από ομάδα μαθητών, που αρνούνται τη χρήση μάσκας και εμποδίζουν την είσοδο των υπολοίπων μαθητών.

Σήμερον εντός του χώρου του σχολείου ευρίσκονται άνω των 100 μαθητών, οι οποίοι δεν τηρούν τα υγειονομικά μέτρα όπως έχουν αυτά προσδιοριστεί από την ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως με υπ’ αριθμόν 3780/08-09-2020.

Σας καλούμε να προβείτε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την επαναλειτουργία του σχολείου καθώς και για την τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων που έχουν οριστεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως αποδεικνύεται, ο κ. Τσίρμπας είχε φροντίσει να περάσει στην επίθεση πολύ πριν… “του επιτεθούν” και χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τον κορονοϊό, για να στοχοποιήσει τις μαθητικές κινητοποιήσεις και να αποσείσει τις ευθύνες της δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ας είναι βέβαιος όμως πως θα βρει τους μαθητές και τους δημότες μπροστά του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: