Αποκάλυψη: Ακινητοποιημένα αγροτικά αυτοκίνητα επιτίθενται στα ΜΑΤ που αμύνονται ηρωικά με γκλομπ και κλωτσιές

Έχετε δει πιο θρασύδειλα άτομα από τους άνδρες των ΜΑΤ που ξεσπάν ενάντια σε αυτοκίνητα, ενώ αποχωρούν με παρακαλετά;

Χτες έκανε το γύρο του διαδικτύου το βίντεο με τον αστυνομικό που έσπαγε χωρίς κανέναν λόγο το παρμπρίζ ενός αγροτικού αυτοκινήτου με το κοντάκι του όπλου του. Αυτό ήταν το “ευχαριστώ” του που τους άφησαν οι ντόπιοι να αποχωρήσουν και δεν τους επιφύλαξαν και άλλο χουνέρι.

Τα ορκ του Χρυσοχοΐδη σπάνε αυτοκίνητα ντόπιων.Έτσι, επειδή μπορούν. Σαν στρατός κατοχής.Σήμερα στη Λέσβο.(video: Giorgos Moutafis)#κυβερνηση_Μητσοτάκη

Gepostet von Constantinos Tachtsidis am Mittwoch, 26. Februar 2020

Έρχονται όμως στη δημοσιότητα και άλλες εικόνες με περισσότερα “μεμονωμένα περιστατικά”, που θα έλεγε και η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ιδού τα καμάρια της Ελληνικής Αστυνομίας εν ώρα δράσης.

Ειδικά το πρώτο βίντεο είναι μια κωμικοτραγική στιγμή, αφού ο άνδρας των ΜΑΤ υποχωρεί τροχάδην πανικόβλητος, ψάχνει όμως κάπου να ξεσπάσει για την ταπείνωση και χτυπάει τον καθρέφτη ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ οι κάτοικοι τον έχουν πάρει στο κατόπι.

Πραγματικά ηρωικές στιγμές που θυμίζουν σκηνές από τη “Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή” και αποδεικνύουν πως μιλάμε για τον κανόνα και όχι για μια τυχαία περίπτωση.

Κ. Χρυσοχοΐδη, σαν πολλά μεμονωμένα κρούσματα δεν έχουν μαζευτεί;

Υπάρχει άραγε κανείς αφελής που πιστεύει πως τα ΜΑΤ δε λειτουργούν με άνωθεν εντολές και ασυλία σαν δυνάμεις Κατοχής; Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ θα τιμωρήσει τους… ηρωικά αμυνόμενους άνδρες των ΜΑΤ; Αφού εκτελούσαν τις εντολές του…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: