Απαράδεκτες, ανιστόρητες και σεξιστικές θέσεις δημοτικού συμβούλου στην Αγία Παρασκευή

Στο χθεσινό ΔΣ της Αγιας Παρασκευης συζητήθηκαν ψήφισματα αναφορικά με την καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αλλά και την προετοιμασία πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας ως μέλος του ΝΑΤΟ.

Λάβαμε μια άξια δημοσίευσης καταγγελία από τον κύριο Αντωνίου Παναγιώτη,  δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής με τη Δημοτική ομάδα Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, την οποία και σας παραθέτουμε:

“Στο χθεσινό ΔΣ της Αγιας Παρασκευης συζητήθηκαν ψήφισματα αναφορικά με την καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αλλά και την προετοιμασία πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας ως μέλος του ΝΑΤΟ.

Δυστυχώς βρεθήκαμε για μια ακόμα φορά μπροστά σε ανιστόρητες και προκλητικές απαράδεκτες τοποθετήσεις του δημοτικού συμβούλου των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Γιάννη Λογοθέτη. Ο κ Λογοθέτης τόλμησε να ταυτίσει την Αριστερά και τους αγώνες της με τους ναζί της καταδικασμενης εγκληματικής οργανωσης Χρυσής Αυγής, μιλωντας για Κασιδιαρηδες ένθεν κι ένθεν επειδή δεν υπερψηφισαμε ψήφισμα της δημοτικής αρχής(στην οποία δεν ανήκει αν θυμόμαστε καλά) για το θέμα. Όταν διεκόπη από το δημοτικο μας σύμβουλο Αντωνίου Παναγιώτη για την απαράδεκτη αυτή ταύτιση, απάντησε ρίχνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη χαμηλό επίπεδο του αποκρινομενος με χυδαία σεξιστικό τροπο “πρόσεξε να μη σκίσεις κανένα καλσόν”.

Λέμε εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ότι αυτές οι δηλώσεις από σύμβουλο προερχόμενο από δημοκρατικη-αν θέλει να χαρακτηρίζεται ετσι- παράταξη δε θα γίνουν ανεκτές.

Στην πραγματικότητα ξεπλενουν το φασισμό, ξεπλενουν τα ιστορικά εγκλήματα των ναζί, τα τάγματα εφόδου που δολοφόνησαν το Φυσσα και το Λουκμαν, το μπλόκο της Καισαριανής, την εκτέλεση των 200 πατριωτων κομμουνιστών στο Σκοπευτήριο, την Κανδανο, τα Καλάβρυτα, το Δίστομο.

Δε θα αφήσουμε τον κύριο Λογοθέτη να ξαναγράψει την ιστορία του τόπου που έδωσε από παλιά μέχρι σήμερα αιματηρους αγώνες απέναντι στο φασισμό. Δε δικαιούται να το κάνει, στη μνήμη των θυμάτων αλλά και των αγωνιστών που θυσιάστηκαν για το λαό.

Επίσης σεξιστικες εκφράσεις που υποτιμούν τις γυναίκες, αναγουν ορισμένα ντυσίματα σε ένδειξη ντροπής κι ελλειψης θάρρους, υποτιμούν τους αγώνες τους σήμερα, το λιγότερο είναι τραγικές και δείχνουν ποιος είναι πραγματικά ο κύριος Λογοθέτης.

Δυστυχώς θα ήταν μικρότερο το πρόβλημα εάν δεν ήταν και διευθυντής σε σχολείο. Άραγε αυτά λέει στα παιδιά της πόλης μας;

Καλούμε τον κύριο Μυλωνακη και την παράταξη των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ να ξεκαθαρίσουν αν ταυτίζονται με το Λογοθέτη. Να μας πουν δημόσια αν θεωρούν τους αγωνιστές του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ και τους φοιτητές του Πολυτεχνείου το ίδιο με το Χίτλερ και τους δημοτικούς συμβούλους του Φυσάει Κόντρα και της Λαϊκής Συσπείρωσης το ίδιο με τον φυλακισμένο αρχιφασιστα Κασιδιαρη.

Τέρμα πια με την ανοχή των εύκολων και προσβλητικων λόγων. Απαιτούμε ΟΛΕΣ οι παρατάξεις του ΔΣ να πάρουν θέση και να καταδικασουν όσα εξέφρασε ο κ Λογοθέτης. Το ίδιο περιμένουμε και από την παράταξη του και τον επικεφαλής της”

Αντωνίου Παναγιώτης, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Δημοτική ομάδα Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή

 

*Το σκίτσο στο εξώφυλου είναι του Πάνου Ζάχαρη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: