“Αλτ”. Τις ει; – Η νέα ιστοσελίδα του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Η ταυτότητα της σελίδας συγκροτείται από απόστρατους αξιωματικούς των Ε.Δ και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εν ενεργεία φαντάρους.

Μια νέα αγωνιστική φωνή έρχεται σύντομα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και τους στρατευμένους. Πρόκειται για την ιστοσελίδα ALT.GR, τη λειτουργία της οποίας ανακοίνωσε η επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Με τον τρόπο αυτό εμβαθύνεται ακόμα περισσότερο η ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν τους συγκεκριμένους κρίσιμους τομείς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό από το “Ριζοσπάστη” και τον “902.gr”.

Σύμφωνα με το κείμενο της Συντακτικής – Επιτροπής, η ταυτότητα της σελίδας συγκροτείται από απόστρατους αξιωματικούς των Ε.Δ και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εν ενεργεία φαντάρους. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αναμένεται ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς θα περιλαμβάνει πέρα από τα ζητήματα του κάδου, διεθνείς και εσωτερικές ειδήσεις, κι ενασχόληση με πολιτισμό, αθλητισμό, γυναικεία και ιστορικά θέματα. Ολόκληρο το κείμενο “ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ – ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ” αναφέρει αναλυτικά τους σκοπούς και το στόχο απεύθυνσης της νέας σελίδας:

«Είμαστε απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, και στρατευμένοι που υπηρετούμε τη θητεία μας. Ολοι εμείς αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Θέλουμε η φωνή μας να ακούγεται και να υπολογίζεται, να είμαστε παρόντες στην καθημερινότητα του λαού μας και των οικογενειών μας.

Απευθυνόμαστε στο σύνολο του λαού μας, σε κάθε Ελληνίδα και Ελληνα που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας μας. Σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης, που θέλει να μαθαίνει, να γνωρίζει, να παρακολουθεί, να σχολιάζει, να προτείνει.

Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια, με την ιστοσελίδα ALT.GR. Η φωνή μας είναι η δική σας φωνή, η αγωνία μας η δική σας αγωνία».

Με πληροφορίες από “Ριζοσπάστη”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: