Αλοιφή για τον κορονοϊό πουλάει ο Κυριάκος Βελόπουλος (VIDEO)

«Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτηριακό για κορωναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα» ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ο ελλαδέμπορας τηλεπωλητής πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Εκτός από τις επιστολές του Ιησού, τις κηραλοιφές και φυσικά το πατριδεμπόριο που είναι διαχρονικά επικερδές και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ο Κυριάκος Βελόπουλος διέβλεψε και μια νέα ευκαιρία για παραδάκι σε βάρος αφελών. Η ευκαιρία αυτή δεν είναι άλλη από τον κορονοϊό, τον οποίο επικαλείται ο Βελόπουλος για να πουλήσει την κρέμα “Βυζαντινόν”, ισχυριζόμενος, στα όρια της παραπλανητικής διαφήμισης πως «Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτηριακό για κορωναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», ενώ σε άλλο σημείο ισχυρίζεται “Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτε” κι ότι με την τακτική επάλειψη “κάνετε 17 χειραψίες”, τις οποίες μέτρησε μία προς μία”.

Μάταια θα αναζητήσει κανείς κάποια κλινική μελέτη που να πιστοποιεί όχι απλά την αποτελεσματικότητα του προϊόντος, αλλά και την υπεροχή του σε σχέση με τα κοινά αντισηπτικά, αλλά και το απλό σαπούνι, που συστήνει μαζί με νερό και ο ΠΟΥ, και ως επί το πλείστον είναι σαφώς οικονομικότερα. Είναι σαφές ότι Βελόπουλος ποντάρει στον πανικό που έχει δημιουργηθεί, ιδιαίτερα μεταξύ των ευπαθών ομάδων, σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού, προκειμένου να προωθήσει ένα ακόμα από τα “θαυματουργά” προϊόντα του. Δεν αναμένουμε ούτε να τον ελέγξει, ούτε να τον αποτρέψει κανείς, σε ένα κράτος όπου ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας ενημέρωσης, ο ΕΟΔΥ, επανειλημμένα διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Θεία Κοινωνία για τους πιστούς.

Με πληροφορίες από topontiki.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: