Αλλοι έξι νεκροί…

Πλαστική βάρκα με περισσότερους από 65 επιβαίνοντες ανατράπηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex και αεροσκάφος τύπου super puma που έσπευσαν και επιχείρησαν στην περιοχή εντόπισαν νεκρούς έξι ανθρώπους.

Μια ακόμα τραγωδία με έξι νεκρούς γράφτηκε σήμερα στις 7 το πρωί ανοιχτά των Παμφίλων, λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης. Πλαστική βάρκα με περισσότερους από 65 επιβαίνοντες ανατράπηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex και αεροσκάφος τύπου super puma που έσπευσαν και επιχείρησαν στην περιοχή εντόπισαν νεκρούς έξι ανθρώπους. Από τη θάλασσα ανασύρθηκαν επίσης ζωντανοί και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης άλλοι 57 άνθρωποι στο σύνολο τους Αφρικανικής καταγωγής. Ανάμεσα τους και αρκετά παιδιά.

Το σύνολο της δύναμης του Λιμενικού Σώματος και της Frontex μαζί με το ελικόπτερο παραμένουν στην περιοχή προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν κι άλλους διασωθέντες αφού δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι επέβαιναν στη μοιραία βάρκα. Ας σημειωθεί ότι στην περιοχή του ναυαγίου επικρατούσαν συνθήκες καλοκαιρίας.

stonisi

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: