Ακροδεξιό παραλήρημα Άδωνι: “Οι καταλήψεις βλάπτουν την κοινωνία! Όσοι συμμετέχουν είναι κακομαθημένοι…”

“Δεν υπάρχουν κενά σε καθηγητές και βιβλία, όσοι κάνουν καταλήψεις είναι κακομαθημένοι. Οι καταλήψεις βλάπτουν τη νεολαία. Πρόκειται για μια δυστροπία της κοινωνίας μας που οφείλεται στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς…”

Αν κάποιος θέλει να δει πώς μεταφράζεται στην πράξη η “διάθεση της κυβέρνησης για διάλογο” με τους μαθητές, μπορεί να δει στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη, όταν μια μαθήτρια ζητάει να παρέμβει στην ενημερωτική εκπομπή του Μέγκα όπου εμφανιζόταν.

Ο Γεωργιάδης λέει με έμφαση ότι δεν πρόκειται να κάνει διάλογο και ζητάει να τον αποδεσμεύσουν, εάν πρόκειται να βγάλουν τη μαθήτρια στον αέρα, ρωτώντας τους οικοδεσπότες αν έχουν κάτι πολύ σοβαρό να τον ρωτήσουν…

Τι είχε προηγηθεί; Ένα δικό του ακροδεξιό παραλήρημα, όπου χαρακτήρισε κακομαθημένους τους μαθητές που συμμετέχουν στις καταλήψεις, αναρχικούς όσους συμμετείχαν στο χτεσινό μαθητικό συλλαλητήριο, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει την… αριστερή ηγεμονία η οποία ευθύνεται για τις καταλήψεις, αυτήν την “δυστροπία της κοινωνίας μας” που “βλάπτει τη νεολαία”.

Δυστυχώς δεν πιέστηκε αρκετά για να μας πει κάτι και για την εξέγερση του Πολυτεχνείου ως πηγή του κακού, αλλά έχει δώσει δείγματα γραφής στο παρελθόν σχετικά.

Όποιος θέλει να δει όλο τον ακροδεξιό οχετό, μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές του στον παρακάτω βίντεο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: