Αγκυλωτοί σταυροί σε γραφεία του ΚΚΕ στον Πειραιά

“Αυτή την ώρα διάλεξαν να βγουν από τις τρύπες τους για να αποδείξουν για άλλη μια φορά το ρόλο τους, σε ποιον στρέφουν τα βέλη τους.”

Δε σταματούν ούτε με πανδημία τη βρώμικη δράση τους οι φασίστες, που δείχνουν ακόμα και τώρα ποιες είναι οι προτεραιότητές τους και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Με αγκυλωτούς σταυρούς λέρωσαν τα γραφεία του ΚΚΕ στην Αγία Σοφία, νομίζοντας πως έτσι θα τρομάξουν τους κομμουνιστές, που συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα αυτές τις δύσκολες μέρες, χωρίς παράλληλα να κάνουν καμία υποχώρηση από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων που βάναυσα τσαλαπατούνται με πρόσχημα την πανδημία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΒ Ε’ Διαμερίσματος Πειραιά αναφέρει:

«Είναι θρασύδειλοι! Καταγγέλλουμε τους θρασύδειλους φασίστες οι οποίοι βάψανε αγκυλωτούς σταυρούς στα γραφεία του Κόμματος στην Αγία Σοφία. Δεν μας κάνει καμία εντύπωση η περίοδος που διάλεξαν να βγουν από το λαγούμι τους, ούτε το ποιον στοχοποιούν.  Την ώρα που ο λαός δοκιμάζεται από την πανδημία του κορονοϊού και παίρνει μέτρα προφύλαξης της υγείας του, αφού τα μέτρα από το κράτος είναι ανεπαρκή για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες του. Την ώρα που η Υγεία παίζεται κορόνα – γράμματα με τη λογική κόστους – οφέλους. Την ώρα που με αφορμή την πανδημία, κυβέρνηση και εργοδοσία  έχουν βάλει στο μάτι τα εργασιακά δικαιώματα με νέα σκληρά μέτρα που ήρθαν για να μείνουν. Την ίδια ώρα που οι κομμουνιστές μπαίνουν μπροστά στην ενημέρωση του λαού, στη διεκδίκηση μέτρων για την ουσιαστική προστασία του, να μη χτυπηθούν εργασιακά δικαιώματα. Αυτή την ώρα διάλεξαν να βγουν από τις τρύπες τους για να αποδείξουν για άλλη μια φορά το ρόλο τους, σε ποιον στρέφουν τα βέλη τους.

Το ΚΚΕ δεν φιμώνεται. Καλούμε το λαό της Αγίας Σοφίας, του Πειραιά να τους καταδικάσει, να μην τους αφήσει να χύνουν το φασιστικό τους δηλητήριο στις γειτονιές μας και να τους απομονώσει όπως έκανε το προηγούμενο διάστημα».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: