Άφρισαν τα συριζοτρόλ με το λογαριασμό του ΠΑΜΕ στο Twitter

Αποδεικνύεται ξανά, ποιος λειτουργεί ως πραγματικό δεκανίκι της κυβέρνησης, την ώρα που ετοιμάζει νέα αντιασφαλιστική και αντεργατική λαίλαπα.

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από συριζαίικο τουίτερ, το φάντασμα του λογαριασμού που άνοιξε σήμερα το ΠΑΜΕ, σκορπώντας μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση σε διαδικτυακά εξαπτέρυγα της Κουμουνδούρου και “δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά”. Η βουτιά στη θερμοκρασία ενισχύεται από τα αστειάκια των εν λόγω χρηστών, που αποδεικνύουν με την πρωτοτυπία και τη σπιρτάδα της ατάκας τους πόσο μακριά βρίσκονται από τον ξύλινο και δογματικό λόγο του ταξικού κινήματος. Ανάμεσα στα εμπνευσμένα τουίτς, ξεχωρίζουν φυσικά κλασικές αξίες όπως για το “ΠΑΜΕ που κάνει παρέλαση”, την ώρα που το ντεμπούτο του λογαριασμού ξεκίνησε ακριβώς προβάλλοντας τις σημερινές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό και το σχεδιασμό για απεργία το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τα συριζοτρόλ και τις λοιπές πασοκικές δυνάμεις θα τις δούμε στο δρόμο άραγε; Η’ θα εξακολουθήσει η τακτική του μια φορά στο τόσο, ίσα για να μας γράψουν οι κάμερες, και συνοδεία ΜΑΤ για την αποφυγή κακοτοπιών, όπως στο Πολυτεχνείο; Αποδεικνύεται ξανά, ποιος λειτουργεί ως πραγματικό δεκανίκι της κυβέρνησης, την ώρα που ετοιμάζει νέα αντιασφαλιστική και αντεργατική λαίλαπα. Ακολουθεί μια ενδεικτική σταχυολόγηση αναρτήσεων που αναδεικνύουν το υψιπετές χιούμορ του μιντιακού στρατού και λοιπών συγγενών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τυχαία κι όχι αξιολογική σειρά, γιατί πραγματικά δε θέλαμε να αδικήσουμε κάποιο, είναι όλες τους διαμάντια. Από λογοπαίγνια που σπάνε κόκαλα, μέχρι αυτοθυματοποίηση για το μπλοκάρισμα τους και μαθήματα αγγλικών που προφανώς έμαθαν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, απ’ όλα έχει ο ψηφιακός μπαχτσές:

https://twitter.com/PorscheX16/status/1225182092151095298

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: