Α. Πορτοσάλτε: “Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, οι μαφιόζοι ξέρουν καλό σημάδι, καθαρίζουν κατευθείαν”

Οι μαφιόζοι εγκληματίες είναι επαγγελματίες άνθρωποι και σοβαροί επιχειρηματίες, που κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν ενοχλούν το κράτος, γιατί -ταξικά μιλώντας- είναι δικό τους και εκτελεί μαζικά συμβόλαια ενάντια στους εργαζόμενους.

Το βασικό είναι να μην αγχωνόμαστε. Όχι μόνο γιατί βλάπτει την υγεία σας αλλά, γιατί έχουμε αυτή την κυβέρνηση -δεν πρέπει να χαλάμε τους δείκτες της στις δημοσκοπήσεις. Και γιατί οι μαφιόζοι, όπως ακριβώς η κυβέρνησή μας, ξέρουν από καλό σημάδι και δεν πυροβολούνε στα τυφλά. Όπως λέει ο Ζαραλίκος, η κυβέρνηση εκτελεί μαζικά συμβόλαια ενάντια στους εργαζόμενους. Κι οι μαφιόζοι κάνουν κι αυτοί τη δική τους δουλειά, χωρίς να μπλέκονται στα πόδια μας, γιατί ξέρουν από καλό σημάδι, όπως λέει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Μπορεί ο Πορτοσάλτε να μη μας τα κάνει λιανά, αλλά υπάρχουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα και προεκτάσεις στις σκέψεις του.

Σε αντίθεση πχ με τα τυφλά χτυπήματα των τρομοκρατών, η μαφία είναι μια σοβαρή επιχείρηση που κάνει στοχευμένες κινήσεις, με καλό σημάδι, και δε διαταράσσει το γενικό αίσθημα ασφάλειας -αντιθέτως μπορεί να το εμπεδώνει κιόλας.

Το επιτελικό κράτος έχει ανοίξει στα λόγια “πόλεμο” με το οργανωμένο έγκλημα. Στην πραγματικότητα ο μόνος πόλεμος που κάνει είναι το οργανωμένο έγκλημα ενάντια στο οκτάωρο και τα δικαιώματα των εργαζόμενων και διακρίνεται από αλάνθαστο ταξικό ένστικτο και εξίσου καλό σημάδι.

Ο απλός πολίτης καλείται να παραμείνει ασφαλής σπίτι του, παρακολουθώντας το θέαμα και τα πιστολίδια. Να μη νιώσει ανασφάλεια από τις δολοφονίες, όπως δεν έπρεπε να νιώσει για το μέλλον του, την ανεργία, τον μισθό του, την υγεία του, το χάλι της δημόσιας υγείας κτλ. Η ανασφάλεια προκαλείται αποκλειστικά από όσους αντιδρούν και διαδηλώνουν και η βασική πηγή της εγκληματικότητας είναι οι σχολές στα Πανεπιστήμια.

Το μόνο “έγκλημα” που απασχολεί το δικό τους κράτος είναι η αντίσταση στην πολιτική τους.
Οι μαφιόζοι εγκληματίες είναι επαγγελματίες άνθρωποι και σοβαροί επιχειρηματίες, που κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν ενοχλούν το κράτος, γιατί -ταξικά μιλώντας- είναι δικό τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: