26χρονος που έσπαγε καθρέφτες συνελήφθη κι έφτυσε αστυνομικούς λέγοντας πως έχει κορονοϊό

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και καλείται να λογοδοτήσει τόσο για τις υλικές ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, όσο και για τη διασπορά κορονοϊού

Διάφορες κοινωνικές παρενέργειες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται με την εξάπλωση της πανδημίας. Χθες το βράδυ, σε περιοχή των Νοτίων Προσταστίων, περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ δέχθηκε σήμερα για περιστατικό άντρα που έσπαγε καθρέπτες αυτοκινήτων. Οι αστυνομικοί καταφτάνοντας εντόπισαν και συνέλαβαν νεαρό 26χρονο ο οποίος έφτυσε τους αστυνομικούς κατά πρόσωπο, ισχυριζόμενος ότι πάσχει από κορονοϊό. Δήλωσε επίσης ότι μόλις είχε γυρίσει από Αγγλία, και πάνω του εντοπίστηκαν λίρες Αγγλίας.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και καλείται να λογοδοτήσει τόσο για τις υλικές ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, όσο και για τη διασπορά κορονοϊού. Επιπλέον, εφόσον είχε γυρίσει πρόσφατα από την Αγγλία, προστίθεται και η παράβαση της καραντίνας των 14 ημερών που ισχύει για τους επαναπατριζόμενους από το εξωτερικό, κάτι που επισείει ποινή 5000 ευρώ. Όσο για τους αστυνομικούς, τέθηκαν σε καραντίνα 7 ημέρες, περιορισμός που ισχύει και για τους υγειονομικούς, κάτι που γεννά σοβαρά ερωτηματικά ασφαλείας για την πιθανή διασπορά κορονοϊού, αυτή μάλιστα την περίοδο απαγόρευσης της κυκλοφορίας που η αστυνομική παρουσία και οι επαφές της με τους πολίτες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, χωρίς, να τηρούνται πάντα μέτρα προστασίας με γάντια και μάσκες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: