«Το φεστιβάλ στις γειτονιές» – Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Η Σοφία Παπάζογλου στο «Το φεστιβάλ στις γειτονιές», στο χώρο του 47ου Δημοτικού Σχολείου στο Νότιο διαμέρισμα, το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Στο Νότιο διαμέρισμα και συγκεκριμένα στο χώρο του 47ου Δημοτικού Σχολείου  θα χτυπήσει στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου, η καρδιά της ενότητας «Το φεστιβάλ στις γειτονιές».

Πρωταγωνίστρια μιας συναυλίας στην διάρκεια της οποίας θα αναδειχθεί η μαγεία του λαϊκού, η Σοφία Παπάζογλου. Με την ιδιαίτερη και αισθαντική φωνή της θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από τα νέα της τραγούδια καθώς και αγαπημένα τραγούδια από τις προηγούμενες δισκογραφικές της συνεργασίες με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Παν. Καλαντζόπουλο, Μ. Πάππο, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Γιώργο Ζήκα, Θοδωρή Κοτονιά , συνοδευόμενη από εξαιρετικούς μουσικούς.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, το γνήσιο λαϊκό άκουσμα «μπλέκεται» με τη νεότερη δημιουργία, εμπεριέχοντας στοιχεία από την ευρύτερη λαϊκή παράδοση, σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά από τον Βαμβακάρη και τον Τσιτσάνη, μέχρι  τον Θεοδωράκη και τον Θαλασσινό, ταξιδεύοντας ως τη Μεσόγειο.

Μαζί η Στέλλα Βαλάση στο τραγούδι και στο σαντούρι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: