Συνεχίζεται με επιτυχία η προβολή του ντοκιμαντέρ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε» (trailer)

Η ταινία προβάλλεται για 12η βδομάδα με επιτυχία στους ιστορικούς κινηματογράφους τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema κ αι STUDIO new star art cinema.

Συνεχίζεται με επιτυχία η προβολή του ντοκιμαντέρ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε». Ένα μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο με πρωτότυπο υλικό από το κινηματογραφικό συνεργείο του ΔΣΕ, ηχητικά ντοκουμέντα της εποχής, αλλά και νεότερο υλικό και πλάνα σύγχρονα από τους χώρους δράσης του ΔΣΕ που δένουν με σύγχρονα πλάνα από τα βουνά και τις άλλες περιοχές που απλώθηκε η δράση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Η σκηνοθετική ομάδα, με τη  σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Σταματόπουλου, δούλεψε με αρχεία αντλήθηκαν κατά κύριο λόγο από το ιστορικό Αρχείο του ΚΚΕ αλλά και κρατικά αρχεία της ΕΡΤ και του Πολεμικού Μουσείου , ενώ έκανε και γυρίσματα στα ίδια τα βουνά όπου ανέπτυξε τη δράση του ο ΔΣΕ.

Στη 1 ώρα και 45 λεπτά της προβολής περνούν από την οθόνη οι σημαντικότερες στιγμές της τρίχρονης εποποιίας του ΔΣΕ. Ένας φόρος τιμής στους νεκρούς, σε όσους έπεσαν στα χαρακώματα με το όπλο στο χέρι, στα εκτελεστικά αποσπάσματα, στις φυλακές και εξορίες.

Η ταινία συνεχίζει να προβάλλεται για 12η βδομάδα με επιτυχία στους ιστορικούς κινηματογράφους τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema κ αι STUDIO new star art cinema.

Η είσοδος για άτομα κάτω των 17 και άνω των 65 θα είναι δωρεάν.

ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema ΠΕΜΠΤΗ έως ΚΥΡΙΑΚΗ 19.00 και STUDIO new star art cinema ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΤΕΤΑΡΤΗ 20.30

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: