Συναυλία – αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο

Αυλαία των εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη» με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής σε ένα αφιέρωμα στο Σταύρο Ξαρχάκο, τη Δευτέρα 17 του Ιούλη.

Με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων σε μία συναυλία αφιερωμένη στο Σταύρο Ξαρχάκο, πέφτει τη Δευτέρα 17 του Ιούλη η αυλαία των εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, με στόχο να αναδείξει κάθε γωνιά και περιοχή της πόλης σε εστία πολιτισμού και ψυχαγωγίας των πολιτών.

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής ανεβαίνει στη σκηνή στον καταπράσινο λόφο του Στρέφη για να τιμήσει έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες του έντεχνου τραγουδιού. Το κοινό σε μια μελωδική και δροσερή μουσική βραδιά θα απολαύσει αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου καλλιτέχνη, ερμηνευμένα από τη Δώρα Λοΐζου και τον Μανώλη Σκουλά.

Ώρα έναρξης συναυλίας: 20.30 // Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη // Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 52 84 854

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: