«Οι Απείθαρχοι» με τη Σεμίνα στο Ζάππειο

Το Σάββατο 18 του Σεπτέμβρη η Σεμίνα Διγενή θα βρίσκεται με το βιβλίο της «Οι Απείθαρχοι» στο περίπτερο 29-31 των εκδόσεων Κάκτος, του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου, στο Ζάππειο, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Το Σάββατο 18 του Σεπτέμβρη 2021, ώρα 20:00 – 22:00, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σεμίνα Διγενή θα βρίσκεται με το βιβλίο της «Οι Απείθαρχοι» στο Ζάππειο. Στο περίπτερο 29-31 των εκδόσεων Κάκτος, του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου, θα ξεναγήσει το κοινό στους 50 ορόφους ενός παράξενου “Κόκκινου Ουρανοξύστη” όπου συνυπάρχουν και διεξάγουν συναρπαστικούς διαλόγους ξεχωριστές προσωπικότητες, συγγραφείς, ηθοποιοί, ποιητές, τραγουδιστές, επιστήμονες κ.ά., θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Ανάμεσα στους 100 απείθαρχους  «ενοίκους», ο Μπόουι, ο Λένιν, η Νίνου, ο Αϊνστάιν, ο Μπέρνχαρντ, η Μονρόε, η Κοτοπούλη, ο Προυστ, ο Αττίλας, η Γουαινχάουζ, η Λαμπέτη, ο Βέγγος, ο Σαραμάγκου, ο Φρόιντ, ο Σιδηρόπουλος, ο Γουίλιαμς, η Γώγου, ο Πικάσο, ο Βάρναλης, ο Κομπέιν, η Βασιλειάδου, ο Χόκινγκ κ.ά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: