Λένα Αλκαίου: «Μια απ’ τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου»

Η Λένα Αλκαίου γιορτάζει «με τους φίλους της κάτω στον Πειραιά» μια σπουδαία διαδρομή, σε μια συναυλία για καλό σκοπό.

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, στις 9 το βράδυ, η Λένα Αλκαίου θα παρουσιάσει επιτυχίες της αλλά και κλασικές στιγμές μεγάλων δημιουργών, συνοδευόμενη από πηγαίους μουσικούς, με μαέστρο τον Νίκο Κούρο και με τη συμμετοχή των ακριβών φίλων της:

Πίτσα Παπαδοπούλου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιάννης Νικολάου, Πένυ Ξενάκη, Πένυ Μπαλτατζή, Μπέσσυ Μάλφα.

Επίσης θα παρευρεθεί ο Μίμης Πλέσσας ο οποίος θα βραβευθεί από τον δήμο Πειραιά.

Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, τα σύνολα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά (που απαρτίζονται από 30 κιθάρες) καθώς και η Μαθητική Ορχήστρα εγχόρδων και η λαϊκή ορχήστρα «Αρμονία» που απαρτίζεται από 10 μπουζούκια, το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro και το συγκρότημα «Ήχοι απ’ το λιμάνι».

Η παρουσίασης της βραδιάς θα γίνει από τον Χάρη Ρώμα.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Φιλανθρωπικό Όμιλο «Αγκαλιάζω».

Η Λένα Αλκαίου δηλώνει σχετικά:

«Είναι απ’ τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας μου στο τραγούδι. Θα με συντροφεύσουν καλλιτέχνες και φίλοι που σέβομαι, αγαπώ και εκτιμώ χρόνια τώρα καθώς και φορείς του πολιτισμού της πόλης που γεννήθηκα, που μεγάλωσα και ζω…

Σε όλους αυτούς τους πραγματικά ξεχωριστούς συντελεστές, την Πίτσα, το Γεράσιμο, τον Γιάννη, την Πένη και την Πένυ, τη Μπέσσυ, τον Χάρη χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το ίδιο και στον Μίμη Πλέσσα για την μεγάλη τιμή που αποτελεί η παρουσία του.

Αλλά και για τη Φιλαρμονική και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο με τους διευθυντές του Βασίλη Μαστοράκη και Στέλιο Κόλγκαρη, καθώς και τους μαθητές που είναι από 7 έως 20 ετών, το Φωνητικό σύνολο και τη Χορωδία, την Ορχήστρα και το Συγκρότημα που θα βρεθούν μαζί μου στη σκηνή, μόνο ευχαριστίες έχω, γιατί μιλάμε για πυρήνες πολιτισμού».

Για το νέο τραγούδι που θα παρουσιάσει στη συναυλία η Αλκαίου τόνισε:

«Όπου παρουσιάζω το Οι πιο δικοί μας άνθρωποι, η αποδοχή του τραγουδιού ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Αυτό το τραγούδι του Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, παρότι είναι στο ξεκίνημα της διαδρομής του μου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Είμαι σίγουρη ότι και ο κόσμος που θα βρεθεί στο Βεάκειο θα το αγκαλιάσει».

Πηγή: ogdoo

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: