«…Και για σένα Μαραζώνω» – Τρεις φλογερές ερωτικές ιστορίες διανθισμένες με δημοτικά τραγούδια της Ηπείρου

Tο Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων και η δασκάλα τους ηθοποιός-σκηνοθέτης Κερασία Σαμαρά, μας προσκαλούν να απολαύσουμε μια εκπληκτική παράσταση, που με κόπο και μεράκι προετοίμασαν για το θεατρόφιλο κοινό, την Τρίτη 13 του Φλεβάρη, στη ΝΕΛΕ στις 9 μ.μ., επί τη ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Tο Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων και η δασκάλα τους ηθοποιός-σκηνοθέτης Κερασία Σαμαρά, μας προσκαλούν να απολαύσουμε μια εκπληκτική παράσταση, που με κόπο και μεράκι προετοίμασαν για το θεατρόφιλο κοινό.

Η παράσταση  έχει τίτλο «…Και για σένα Μαραζώνω» και θα παρουσιαστεί την Τρίτη 13 του Φλεβάρη, στη ΝΕΛΕ στις 9 μ.μ.επί τη ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι  στις 14 Φλεβάρη.

«...Και για σένα Μαραζώνω» - Τρεις φλογερές ερωτικές ιστορίες διανθισμένες με δημοτικά τραγούδια της Ηπείρου

«…Και για σένα Μαραζώνω» – Τρεις φλογερές ερωτικές ιστορίες διανθισμένες με δημοτικά τραγούδια της Ηπείρου

Πρόκειται για τρεις παραλογές, τρεις φλογερές ερωτικές ιστορίες, βγαλμένες μέσα απ’ την δημοτική παράδοση, που αποδίδονται με μοντέρνο και αναπάντεχο τρόπο και διανθίζονται με δημοτικά τραγούδια της Ηπείρου.

Μαζί δούλεψαν εντατικά εδώ και πέντε εβδομάδες δύο μουσικοί, ένας πιανίστας- υπεύθυνος μουσικής διδασκαλίας και ενορχήστρωσης και ένας νεαρός κλαρινίστας.

Όπως σημειώνει η ίδια η σκηνοθέτης:

«Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να δείτε τη δουλειά μας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι πρόκειται για αληθινά δύσκολο εγχείρημα, που θα ήταν χρονοβόρο και απαιτητικό, ακόμη και για τον καλύτερο θίασο επαγγελματιών. Αυτό όσον αφορά στους συντελεστές. Όσον αφορά στους θεατές, φροντίσαμε να είναι απλώς ενδιαφέρον και ευχάριστο. Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: