Ικαρία: «Ο δρόμος για το Βερολίνο» στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Κηρύκου

Κινηματογραφικές προβολές με ελεύθερη είσοδο για όλους

Ο Δήμος Ικαρίας στα πλαίσια των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει ένα κύκλο κινηματογραφικών προβολών με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 – Ώρα Έναρξης 21:00

Δήμος Ικαρίας: «Ο δρόμος για το Βερολίνο» στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Κηρύκου

Δήμος Ικαρίας: «Ο δρόμος για το Βερολίνο» στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Κηρύκου

Ρωσία, 2015 – Σκηνοθεσία: Sergei Popov, Σενάριο:Emmanuil Kazakevich, Evgeniy Nikishov. Πρωταγωνιστούν: Amir Abdykalov, Yuriy Borisov, Maksim Demchenko, Mariya Karpova
Υπόθεση: 1942 παραμονές της μάχης του Στάλινγκραντ. Πρωταγωνιστές της ταινίας, ένας αξιωματικός που κατηγορείται για δειλία και καταδικάζεται σε θάνατο και ένας εντεταλμένος για να τον προσέχει στρατιώτης. Σε μια νέα επίθεση των Γερμανών καταφέρνουν να γλιτώσουν και περιπλανώνται σε ερειπωμένα και κατεστραμμένα μέρη, περνάνε από διάφορες περιπέτειες και αναπτύσσουν μια στενή σχέση.

Με αυτή την ταινία κέρδισε ο Sergei Popov το Ειδικό βραβείο της Επιτροπής στο Montréal World Film Festival 2015. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο σε βιβλία που έγραψαν ο Emmanuil Kazakevich, Evgeniy Nikishov, καθώς συμμετείχαν και οι ίδιοι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σε διηγήσεις του πατέρα του παραγωγού Karen Shaknazarov.
Κινηματογραφικές προβολές με ελεύθερη είσοδο για όλους

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: