Η μπάλα στην κερκίδα – Παρουσίαση με το Σάββα Κωφίδη στη Θεσσαλονίκη

Οι Εκδόσεις ΟΞΥ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Η Μπάλα στην Κερκίδα” του συγγραφέα Θάνου Σαρρή που θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Public Τσιμισκή την Παρασκευή, 1 Μαρτίου στις 19:00.

Οι Εκδόσεις ΟΞΥ και τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Η Μπάλα στην Κερκίδα” του συγγραφέα Θάνου Σαρρή που θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Public Τσιμισκή την Παρασκευή, 1 Μαρτίου στις 19:00.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ποδοσφαιρική – και όχι μόνο – συζήτηση με ομιλητές τους:

– Θάνος Σαρρής, δημοσιογράφος, συγγραφέας
– Σάββας Κωφίδης, προπονητής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
– Γιώργος Μπαντής, ποδοσφαιριστής
– Νίκος “Ισοβίτης” Ιωαννίδης, συγγραφέας
– Λουκάς Αναστασιάδης, υπεύθυνος ανάπτυξης Supporters Direct Europe
– Κυριάκος Κυριακόπουλος, COO Eleven Campaign

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Σουντουλίδης

Το μυθιστόρημα αναφέρεται στην προσπάθεια των οπαδών των “μοβ” να αναλάβουν τη διοίκηση και τη σωτηρία της αγαπημένης τους ομάδας, ενάντια σε όλα τα στραβά και τις παθογένειες του επαγγελματικού αθλητισμού, που κάνουν όλους τους πραγματικούς φιλάθλους να ξενερώνουν.

Οι καλές μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν για τους οπαδούς των “μοβ”. Ο πολλά υποσχόμενος μεγαλοεπενδυτής χρησιμοποίησε τον κόσμο της ομάδας για τα προσωπικά του συμφέροντα και όταν ένα κομμάτι της εξέδρας προσπάθησε να αντιδράσει βρέθηκε απέναντι σ’ εκείνους που μέχρι πρόσφατα ξελαρυγγιάζονταν μαζί στα παγωμένη τσιμέντα.

Αλλά οι οπαδοί δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οραματίζονται ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης με μοναδικό ιδιοκτήτη της ομάδας τον κόσμο. Παρά το διεφθαρμένο παιχνίδι των ΜΜΕ, των πολιτικών και των αθλητικών παραγόντων, η σπίθα γίνεται φλόγα και οι επαφές με ομάδες του εξωτερικού που τα κατάφεραν δημιουργούν τη βάση κόντρα σε όλους και σε όλα. Θα καταφέρουν τα παιδιά της κερκίδας να γράψουν ιστορία;

Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε έρευνα, με διαλόγους και πρωταγωνιστές που είναι ή θα μπορούσαν να είναι αληθινοί… (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: