«Η χώρα των Αραλύκων», ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους θα παρουσιάσει η «Θεατρική Ομάδα Δυναμό» την Πέμπτη 1 Ιούνη και την Παρασκευή 2 Ιούνη, στις 20:45 και 22:00 αντίστοιχα, στο «Οff Οff Αthens Τheater Festival» στο Θέατρο Επί Κολωνώ (Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, Κολωνός).

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους θα παρουσιάσει η «Θεατρική Ομάδα Δυναμό»  την Πέμπτη 1 Ιούνη και την Παρασκευή 2 Ιούνη, στις 20:45 και 22:00 αντίστοιχα, στο «Οff Οff Αthens Τheater Festival» στο Θέατρο Επί Κολωνώ (Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, Κολωνός).

Κάπου, σε μια χώρα μακρινή και παράξενη, που τη διοικούσε μια άγρια φυλή, οι Αραλύκοι, ζούσε ένας νέος, που αγαπούσε πολύ τα βιβλία, ο Ριμπάλ. Ζούσε απομονωμένος, σε ένα σπίτι στην άκρη της Μεγάλης Πρωτεύουσας, μέχρι που εμφανίζονται μπροστά του 2 εισπράκτορες της Μεγάλης Διοίκησης της Χώρας και του παίρνουν, όλα του τα υπάρχοντα. Ο Ριμπάλ ψάχνοντας να βρει λύση, μπλέκεται σε μια μεγάλη περιπέτεια, που τον οδηγεί πολύ πιο μακριά από εκεί που φανταζόταν.

«Η χώρα των Αραλύκων», ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

«Η χώρα των Αραλύκων», ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Με τη συνοδεία της μουσικής και του χορού, ζωντανεύουν όλοι οι ήρωες του έργου, ταξιδεύοντας μας, με χιούμορ , στην αναζήτηση του ήρωα σε έναν τόπο εχθρικό, γεμάτο εκπλήξεις και μυστικά. Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Η «Θεατρική Ομάδα Δυναμό» είναι μια ομάδα νέων ηθοποιών που συστάθηκε το 2016, έχοντας στόχο την εξερεύνηση σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων και την ανάγκη για πειραματισμό, πάνω στο ίδιο το περιεχόμενο και τη μορφή της θεατρικής τέχνης σήμερα. Η πρώτη απόπειρα της Ομάδας υπήρξε η παρουσίαση του έργου του Ρεμί Ντε Βος «Αποσύμπλεξη», που πρωτοπαρουσιάστηκε πέρυσι στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων του ΟΕΘ.

«Η χώρα των Αραλύκων»

Συντελεστές: Κείμενο: Ελεάννα Γρηγορίου. Μουσική : Νίκος Σκουράκης. Εκτέλεση: Gitante. Κίνηση / Χορογραφίες: Βαγγελιώ Κυριαζίδου. Σκηνικά – Κοστούμια: «Θεατρική Ομάδα Δυναμό». Σκηνοθεσία: «Θεατρική Ομάδα Δυναμό».

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γουγής Αντώνης, Γρηγορίου Ελεάννα, Ζιώγαλας Γιώργος, Φραγκουλοπούλου Αθηνά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: