Άνοιξε το… εξοχικό του Καραγκιόζη στο Πάρκο Φλοίσβου

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ετοίμασε και φέτος το θερινό στέκι του χάρτινου λαϊκού ήρωα και τις παρέας του, ο Τάσος Κώνστας ετοίμασε ένα πλούσιο ρεπερτόριο παραδοσιακών κωμωδιών, διανθισμένες με επίκαιρη σάτιρα. Απολαυστικές βραδιές λαϊκής σοφίας για όλη την οικογένεια, κάτω απ’ τον ουρανό και δίπλα στη θάλασσα, στο όμορφο Πάρκο Φλοίσβου.

«Καλοκαιρινές περιπέτειες του Καραγκιόζη» από τον Τάσο Κώνστα. Το… εξοχικό του Καραγκιόζη στο Πάρκο Φλοίσβου άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 3 Ιούνη και περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ετοίμασε και φέτος το θερινό στέκι του χάρτινου λαϊκού ήρωα και τις παρέας του, ο Τάσος Κώνστας ετοίμασε ένα πλούσιο ρεπερτόριο παραδοσιακών κωμωδιών, διανθισμένες με επίκαιρη σάτιρα.

Απολαυστικές βραδιές λαϊκής σοφίας για όλη την οικογένεια, κάτω απ’ τον ουρανό και δίπλα στη θάλασσα, στο όμορφο Πάρκο Φλοίσβου.

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20:30.

Διάρκεια παράστασης : 50′ // Τιμή εισιτηρίου: 3,50 ευρώ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, Πάρκο Φλοίσβου (Είσοδος από Λ. Ποσειδώνος) – (Στάση Τραμ «Πάρκο Φλοίσβου») // Πληροφορίες: Τηλ.: 210 3227507 – 6937714733

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: